SON DAKİKA



Moda

13 Ocak 2019 Pazar - 09:19








Moda, toplumun giyinme ihtiyacına göre değişiklik gösterir. Moda, süslenme ya da değişiklik ihtiyacından doğan geçici bir yeniliktir. Yani moda kalıcı değildir. Alışveriş merkezlerindeki giysi bölümlerinde de o sezonun modasına uygun kıyafetler satılır.

Bazı insanlar modaya aşırı düşkündürler. Sırf modası geçtiği için eskimemiş kıyafetlerini giymeyen, daha çöpe atan binlerce insan mevcuttur. Modayı takip ederken israf yapılması doğru bir davranış değildir bana göre. Moda biraz da özenmektir. Bazı kapalı ülkelerde moda değişimi daha az yaşanır. Çünkü açık ülkelere gelen turistler giyimleriyle yerlileri etkiler. Aynı şekilde turistler de yerli halkın giyiminden etkilenir.

Moda, insanlar arası etkileşim fazlalığında değişiklik gösterir. Kapalı ülkelere turistler giremediğinden yerli halk herhangi bir giyim tarzının etkisinde kalmaz. Modayı takip ederek israf edilen kıyafetler çok fazladır. Modayı takip edeceğiz diye israf yapmamalıyız.

Bana göre moda insana yakışandır.Herkes vücudunu en iyi kendi bilir ve ona göre giyinmelidir.Aksi olunca çok ta hoş görüntüler ortaya çıkmıyor maalesef.Zevkler ve renkler tabiki tarşılmaz ama bir şeyin insana yakışması önemlidir fikrimce.

Mutlu hafta sonları...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap