SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Lige selam kupaya devam

Lige selam kupaya devam

18 Şubat 2019 Pazartesi - 11:21








Trabzonspor, uzun süre oynamayan Sosa ile sahaya çıktı. Sosa ilk yarıda oynadığı futbolla Trabzonspor’un orta sahasını toparlamış gibi göründü. Sergen Yalçın’ın Alanyaspor’u ise toplu hücum, toplu defansta iyi göründü. İlk yarıda her iki takım da gol pozisyonuna giremedi. Her iki takım kalecisi adına da pozisyonsuz geçti diyebiliriz. Trabzonspor ikinci yarının hemen başında Ekuban’ın hücumunda penaltı kazandı. Bu pozisyon maçın kırılma anıydı. Rodallega ukala bir vuruşla önce topu direğe vurdu. Dönen topu tamamlasa da gol geçerli sayılmadı. Trabzonspor öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Burada Ünal hocaya seslenmek istiyorum. Son 6 penaltısının 3’ünü kaçıran Rodallega’ya neden penaltı attırıyorsun? Orada Yusuf Yazıcı var, Sosa var, neden onlara kullandırmıyorsun? Burada maç adeta koptu.

Arkasından Alanyaspor hücumunda Cisse, Trabzonspor ağlarını gördü. İlerleyen dakikalarda Trabzonspor oyundan tamamen düştü ve kalesinde ikinci golü gördü. Penaltı kaçıran Trabzonspor demoralize oldu. Gol bulmakta zorlandı. Ve artık Sergen Yalçınlı Alanyaspor, moral olarak daha iyi oynamaya başladı. Trabzonspor Avrupa kupalarına katılma yolunda çok önemli 3 puan kaybetti. Ünal hocanın yıldız oyuncumuz Abdülkadir Ömür’ü oyundan alması bence yanlıştı. Bu oyuncuyu forma sokmak Ünal hocanın işi. Yusuf Yazıcı’yı da gerilerde oynatıp harcamaya gerek yok. Yusuf Yazıcı’nın forvetlerin arkasından hücuma dönük oynaması şart. Uzun süre oynamayan Sosa, orta sahaya bir canlılık getirdi, penaltı kaçıran Rodallega’nın sahada tutulması bence anormallikti. Ünal hocanın bunları görmesi gerek. Liverpoolları, Barcelonaları yenen bir Trabzonspor her sene Alanyaspor’a yenilmeye mahkum mu? Bundan utanıyorum. Netice itibariyle Rodallega’nın artistik vuruşu yüzünden maçı kaybettik. Böyle giderse ligde ilk 4’e girmek zor görünüyor, artık umudumuzu kupaya bağladık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap