SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Kötü kaybettik...

Kötü kaybettik...

21 Ocak 2019 Pazartesi - 09:16








İlk maçta da aynısını denemişti Trabzonspor. Önde sıkıştırıp hataya zorlamıştı. Hiç top kapmadan hep koşarak hiç pozisyon bulmadan sıfır iki tamamlamıştı... Olmadığını görmeliydi hocamız. Üzerine çekip çabuk hücum planlamalıydı. Olur muydu o zaman bilmem.... İspanyol Sevilla bile ikinci bölgede beklemişti Başakşehir'i. 

Maçtan önce maçı kafasında oynar espirisi üzerinden gidelim. Neyle karşılacağını kestiremedi hocamız. Ustaydı, acemiydi bir yana bu maç özelinden olmadı demek lazım. Bu kadar kolay olmamalıydı. Birde önde basıp kaptığı toplardan yediğimiz gole kadar yakaladığı hücum şanslarından bir şey çıkarmalıydı bordo mavililer.
 
Clichy'in Ekuban'a altı pasta faulü her alanda verilir. Varın başındaki tekrarını izlemeye bile gerek görmedi. 
 
Rakibin toplam kalite üstünlüğünü tabiki görüyorum. Fakat mevcut malzemeye, olan rakibe göre strateji kurmamayı yanlış buluyorum... Tabii ki hocamızı seviyorum. Yüz yıl çalıştırsın Trabzonspor'u ancak taktikler, stratejiler önemli. Olmazsa, olmaz diyorum. 
 
Dahası hücum hareketi gözden geçirilmeli. Kimler, nasıl nerede olur tutturulmalı. Bu şekil hiç olmamış Nwake tamam, Ekuban tamam, Rodeyega ne iş yapar tartışılmalı. Orta sahayı bir eksik bırakmaya değer miydi?
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap