SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Kötü futbol iyi sonuç

Kötü futbol iyi sonuç

24 Aralık 2017 Pazar - 07:20








Ligin ilk yarısının son karşılaşması... Geriye dönük baktığımızda ikinci teknik adam ve ikinci kulüp başkanı ile sezonun ilk yarısını tamamlamak isteyen Çaykur Rizespor 16 karşılaşmada TFF 1. Ligi’nde 33 gol atarak en çok gol atan takım sıralamasında ilk sırada yerini almakta. Bununla birlikte kendi kalesinde 23 gol gördü. 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Çaykur Rizespor’un deplasman başarısına baktığımızda hiç de iç açıcı olmadığını görmekteyiz.

İkinci Antep takımı ile karşı karşıya gelen Rizespor iki Antep takımı ile de deplasmanda karşı karşıya gelmiş oldu. Kadroya baktığımızda ise önceki haftanın değişen iki ismi var: Oğulcan ve Lincoln. Ümraniye maçında ikinci yarıda oyuna giren Lincoln ile birlikte Rizespor farka gitmişti ve bu hafta takımda yerini aldı. Kweuke’nin sakatlığı nedeniyle bu hafta Oğulcan kanatta görev alırken Samudio ise gol ümidi oldu.

Ev sahibi ekip oyuna daha dengeli ve daha çok topa sahip olarak başladı. Rizespor ilk dakikalarda oyunu kendi alanında kabul ettiği gibi her zamanki gibi pas hataları ile rakip alanda fazla etkili olamadı. 12. dakikada Rizespor sol kanattan geliştirdiği ilk atakta Özgür’ün ara pası ile buluşan Samudio topun gelişine sert vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Rizespor pas hatalarına devam etti. Kendi alanında kabul ettiği oyun ile rakip alana geçmeyi başaramadı. İlk yarıda Oğulcan diye bir oyuncu Rizespor’da sahada yoktu. Nitekim 32. dakikada ev sahibi ekibin golü Mustafa’dan geldi.

İlk yarıya baktığımızda hadi rastgele deyimiyle gelen gol ve ev sahibi takımın bariz üstünlüğü vardı.

İkinci yarıya yine üstün başlayan ev sahibi oldu. Yorgunluk belirtileri 70’inci dakikadan sonra başlayan ev sahibi ekip karşısında Rizespor üstünlüğü ele aldı. 86. dakikada Recep Niyaz’ın golü ile öne geçen Rizespor kötü oynadığı ancak ev sahibi ekibe pozisyon vermediği karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi ve ligin ilk yarısını 31 puanla kapattı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap