SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Korku-yorum...

Korku-yorum...

26 Ocak 2018 Cuma - 06:50








Şu halde teknik direktöre vurmayı doğru bulmuyorum. Aynen hocanın dediği gibi kadro uyumsuz. Bazı mevkilerde fazlalık, üç dört yerde yetersizlik var. Kaç maçtır hepsi her şekilde oynatıldı. Kim oynasa fark etmez, tecrübe edildi. Son maçta hepimiz yazdık, çift santrfora dönseydi, o çıkmasa, bu girseydi... Kim bilir daha kötü olmayacağını? Söylenen çarelerin yetmediği çabuk unutuluyor. Hayalle, yaşanan gerçeği ayırmak gerekiyor. Sonuç olarak kadro yetersiz. Daha iyi futbol için daha iyi futbolculara ihtiyaç var. Dünya teknik direktörlerinden heyet kursak, fazlası olmaz kabul etmek durumundayız. 

Takımın hocasından daha büyük dertleri var Trabzonspor’un. Altından kalkması mümkün olmayan borcu ne edeceğiz? Bir tanesinin dediği gibi “Ya şampiyonluk beni alacak ya da...” Şampiyonluk Trabzonspor’u elimizden aldı farkında değiliz. Araç ve amacı karıştırdı bordo-mavi. Esas olan güçlü bir kulüp yapısıdır. Gelir gider dengesini oturtup daha iyi kadrolar için çalışmaktır. Ne için kulübün başına geldikleri açık olarak anlatılamayan başkan ve yönetimler, menajer hatta teknik adamlar çökertti Trabzonspor’u. Beceriksiz demek hafif kalır. Her hamlesinden zarar eder mi bir kulüp? Nasıl insanlar bunlar! Her şeyi bilip hiç sesini çıkarmamak nasıl bir haldir? Hiç mi vicdanınız yok? Adalet, hak, insanlığınız yok. Bilmiyor, futboldan anlamıyorla geçiştirilecek durum değil. Bu kadar para harcayamaz Trabzonspor, hem de bu futbolculara. Yüz liraya aldığınız yüz kuruş etmiyor. Bu nasıl bir şeydir? Yönetim toplantılarında ne konuşursunuz? 82 puanlı kadro dağıtılmaya başladığından beri. Akıl alır gibi değil. Sadri, Hacı, değişik aksanlı Muharrem. 

Sadece Sosa ve Kucka’nın kulübe maliyetini zarar fayda ekseninde değerlendirirseniz olayın vahametini görürsünüz. Yazsam köşeye sığmayacak sahte yıldızları hesaba katarak düşünün.

Ceketi alıp gidersiniz! Oraya getiren irade aklar sizi. 1.1 milyon kazık zeminde! Yenilesen, uygun olanları bulmaya çalışsan bile, işe yaramayanlardan nasıl kurtulacaksın? 150-200 de öyle yaz! Bir kazık daha çaktınız oraya! Nasıl der Çinliler? Girdi bir kere şemsiye, debelenme daha beter olursun... 

Hareket edemez hale gelmiştir Trabzonspor. Kulüp işleyişi sekteye uğramıştır. Kendi geliriyle çözülmesi mümkün olmayan hale düşürülmüştür Trabzonspor. 


Düzelir mi? Var mı öyle bir ihtimal? Mümkün müdür? Bu kadar rantın, sorgulanmaz kazancın olduğu yeri bırakır mı ustalar? Atacan abim çok güzel söylemişti, “Emilecek kanı varsa gitmezler, tamamen tükenmeden bünyeyi terk etmezler”.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap