SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Kimler gidiyor kimler?

Kimler gidiyor kimler?

29 Kasım 2017 Çarşamba - 08:00








Gürcistan’ın Batum kenti, ışıl-ışıl caddeleri, 5 yıldızlı otelleri ve eğlence tesisleri ile turizmde çekim merkezi oldu. Doğu Karadeniz’den gelenlerin akınına uğrayan Batum’da güzler bu anlamda gülüyor. Bu yılın ilk 9 ayında Sarp Sınır Kapısı’nda 479 bin araç-giriş çıkış yapmış. Ortalama günde 30 bin kişi kapıyı kullanıyor. Basına yansıyan haberlere bakılırsa gece hayatı ve kumar yüzünden evini-arabasını-ineğini satanlar varmış.. Ne yani kumarda kaybeden adam ne yapacak tı? Bırakın evi-arabayı namusunu satanlar var.. Yazıklar olsun demiyorum ah-vah çekmenin de bir anlamı yok. Defalarca uyardık, yazdık- çizdik.. Mağdur olmuş bir çok kişinin haberini gündeme taşıdık. Tınlayan-takan yok. Herkes bildiğini okuyor.. Batum’a hafta sonu gidip eğleniyorum mantığı altında kumar masalarında rehin kalan borç batağına sürüklenip dolandırıcılara parasını kaptıran o kadar meşhur insan var ki hangisini yazayım..

***

AK PARTİ’NİN GENÇLİK YÜZÜ

AK Parti’nin Trabzon’da 2019 seçimlerine nasıl bir aday sıralaması ile gireceği şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı. Mevcut kadroda yeri en sağlam isim elbette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Sayın Bakan yeni dönemde Trabzon’un siyasette en önemli mihenk taşı pozisyonunda. Diğer vekiler Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Muhammet Balta ve Salih Cora’dan bakalım hangisi yerini koruyacak ve ikinci dönem yeniden aday gösterilecek. AK Parti’nin yeni dönemde genç ve kadın kontenjanlarına daha çok yer vereceği belirtiliyor. 18 yaşının ilk kez devrede olacağı 2019 seçimlerinde gençlik bakalım siyasette ne kadar yeni yüz olacak. AK Parti’nin Trabzon’da bu anlamda yelpazesi geniş. Kendini yetiştirmiş- geliştirmiş isimler 2019’da şans bekleyecek. Bu isimlerin başını Mehmet Karoğlu, Bülent Uzunoğlu, Halim Yılmaz, Melih Ecertaş, Muammer Tosun, Recep Ali Sürmen gibi genç kardeşlerimiz çekiyor.

***


AKAÇ’IN SİYASET TERCİHİ!

Celal Akaç’ı sendika başkanlığı ve yöneticiliği yaptığı dönemden tanırım. Değerli bir büyüğümüzdür. Uzun yıllar başarı ile yürüttüğü sendikacılıktan sonra emekli oldu, aktif siyasetin içinde yer aldı. CHP Trabzon İl Yönetiminde Turgay Güngör ile birlikte yola çıkan Celal Akaç 3 Aralık’ta yapılacak CHP Ortahisar İlçe Başkanlığına aday. İki adaylı geçmesi beklenen kongrede ibre Akaç’tan yana. Celal Akaç düzgün bir karakter, dürüst bir kişilik ve sevgi dolu bir insandır. Yeni dönemde CHP’ye Trabzon’da katkı sağlayacak kapasiteye sahip. Fakat bu işler elbette ekip işi. Ben şimdiden yeni dönemde kendisine başarılar diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap