SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > KİM HAKLI?

KİM HAKLI?

03 Nisan 2018 Salı - 07:00








                 Parmak havada.

                 Mikrofonların karşısına geçmiş bağırıyor. 

                 Kim?

                 Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu. Senelerce Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ile siyaset yaptı. Şimdi yolları ayrıldı. Biri ülke yönetiminde, diğeri meclis dışı muhalif safında siyaset yapıyor. Tabanda küçümsenmeyecek kitleye sahip.

                 Bakın ne diyor?


                 AKP her hezimeti zafer edasıyla sunabiliyor. Algı operasyonunda çok başarılar! Kendi iflaslarını, millete yükleyip bunu da vatanseverlik diye yutturmaya kalkabiliyorlar. Kimse bu millete fedakarlık dersi vermeye kalkmasın. Milletten fedakarlık bekleyenler önce kamu kaynaklarını har vurup harman savurmayı bırakmalı. Önce kendi israf ve şatafatından vazgeçmelidir.   

                 Bir devlet vergi ile büyümez. Üretim ile büyür, ihracat ile büyür, sanayi ile büyür, teknoloji ile büyür, tarım ile büyür diyor.

               Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Karamollaoğlu çok doğru söylüyor. İktidar partisi kabul etmeseniz de gerçekten son derece savurganlık içinde ülkeyi yönetirken halkın düştüğü yaşam ve geçim zorluklarını hatırlamıyor. Vergiler dur durak bilmiyor. İşsizlik artık insanların şah damarını zorluyor. Üretim yok olduğu gibi devletin çalışan fabrikalarını zarar ediyor diye elden çıkarıyorlar. Tarım ülkesi olan Türkiye ne olduğu bilinmeyen ithal tarım ürünleriyle beslenmeye çalışıyor. Emekli, gagasını açmış Allaha yalvarır gibi devleti yönetenlerin insafını bekliyor.

             Peki ne yazık ki, ülkemizde bu gerçekleri yaşarken, geçmişte birlikte siyaset yapanlar neden şimdi sorgulayan oldu? Bunun yanıtını halkımızın bulmasını istiyorum. Demek ki, ülkeyi yönetenler kadar halkımızın da sorumluluğu vardır. Köylerde toprak sürülür, ekilir, biçilir ve yarınlara güven vardı. Şimdi katıksız yağ, süt, yoğurt, peynir ve hatta ne olduğu bilinmeyen yumurtayı özler olduk.

             Artık ülke olarak dışa bağımlı olmaktan kurtulmamız için köylerdeki yaşamı çağın koşullarında başlatmalıyız. Halkımızı emperyalizmin eline bakmaktan kurtarmalıyız. Gelin bir öz eleştiri yapalım. Daha otomobil üretecek fabrikamız yokken otoyol ve duble yolları kimler için yaptığımızı irdeleyelim. Halkımız bu soruya yanıt bulursa sanırım yanlışlıklarımızı düzeltebiliriz!


             Şimdi soruyorum sizce kim haklı?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap