SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Keşke...

Keşke...

11 Kasım 2016 Cuma - 10:25








Şenol Güneş hocamıza ayıp ediyorsunuz. O profesyoneldir, bir camianın temsilcisi, oraya yön verme görevindedir. Mutlaka içinden geçmiştir, fakat söyleyemez, uygun düşmez. Trabzonspor'a puan kaybettiği bir gün, "Hoca zaten istemiyordu" olur.

Hocamız keşke aynı tavrı Trabzonspor'dayken gösterseydi. 82 puanlı takım Sadri Şener tarafından yok edilirken, ameleler futbolcu diye Trabzonspor'a sokulurken, olmaz deseydi. Tıpkı Bursa’da olduğu gibi, şu, şu isimleri satarsanız çalışmam dirayetini gösterseydi. Bir ayrılışından sonra, "Duygusal davrandım, etrafı kıramadım" gibi bir şeyler söylemişti.

Hoca artık oldu arkadaşlar, yanlış bulamazsınız. Eksiği kendimizde arayalım. Başarıyı cezalandırma huyu çirkin. Değerlerimizi değersizleştirmek yakışıksız.

Gidişat kötü...

Yerinde sayanlar, gidenlerden fazla ses çıkarırmış. Bilen bilmeyen konuşuyor, her cümle aynı değerde yer buluyor. Futbolu bildiği düşünülen Trabzon neyi tartışıyor?


Düşme hattına 2 puan kaldı, Antalya'yı yenemezsen kırmızı bölgeye inebilirsin. Kötü futbolcular, kötü hoca, futbol fukarası başkan ve yöneticiler.

Her İstanbul maçında hakemler böyleydi, siz takımdan bahsedin. Çok iyi mücadele etmişler! Daha hangi kulübün başında olduğunuzdan haberiniz yok. İzlememişsiniz Beşiktaş maçlarını. Her rakibe karşı sıkıntı çekiyorlar. Hakem giriyor devreye.

Twitter’dan "Nasıl düzelecek" demeyle olmaz bu işler. O hakem atandığı an tepkiyi koyacaktınız. Antep, Alanya, Karabük, Akhisar maçlarında iyi oynadığınız bölümlerde hakem desteği olsaydı sizde, zirveye yakın...

O sandığınız kadar takım değil Beşiktaş. Marcelo, Atiba, Quarezma'yı çıkar, hakem desteğini kes, düşmemeye oynar. Ama siz Real Madrid'e hakem kıyağından yenildik havası verdiniz.

Kim ne oynamış? Kaç pozisyona girdi o bitik Beşiktaş? O kadar hücum sırası yakaladı Trabzonspor, bir tane kurgulu, çalışılmış gol durumu söyleyin. Rodolfo kaptırdı, Yusuf gol. Bir duran top, Atiba Dam Doy'u çekti. Başka?


Quarezma ve Oğuzhan atılmalıydı. Verilen penaltı yanlış. İyi de oynanan futbol?

Aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuçlar bekliyorsunuz söylemiş olayım. Değişmek için alışkanlıkları değiştirmek lazım...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap