SON DAKİKA



Kazanmak

15 Aralık 2017 Cuma - 07:00








Bir futbol takımı için en önemli olan yarışmada oynadığın her maçı kazanmaktır ama Trabzonspor iyi oynamasa da bazı maçlarda kazanmasını biliyor. Hem ligde hem de kupada maçlar kazanması, tur atlaması, ligde de puan farkını kapatmaya devam etmesi ve 'yarışta ben de varım' demesi Trabzonspor için özlenen tablonun yavaş yavaş yerine gelmeye başlaması adına çok önemlidir.

Atanların ve tutanların iyiyse bir takım için fazla problem yoktur. Kazanıp emin adımlarla hedeflere doğru ilerlersiniz. Maçları iyi oynamadan kazanmak da bir futbol takımı için çok önemlidir. Sonuçta kazanmak bir takımın gelişiminin de önünü açar. Hem yönetime hem teknik kadroya hem futbolcu grubuna en önemlisi de taraftarlarına aşırı güven verir.

Burada ekibini iyi oluşturan teknik adam Rıza Çalımbay ve teknik ekibine bravo ve alkışlar. Takımı en iyi şekilde motive ettikleri ve lig maçlarında kupada iyi ilerledikleri için.

Takım kaptanları da Trabzonspor için vazgeçilmezlerin başında geliyor. Onur Kıvrak, bravo, gemiyi çok iyi yönetiyorsun. Karadeniz’in hırçın dalgalarında birlik, beraberlik ve bütünlüğü iyi sağlamışsın. Trabzonspor ekip olarak 'evet biz bu yarışların içinde sonuna kadar varız' diyor. Lig ve kupa olarak devam büyük Trabzonspor. Artık geri dönüş yok bu yolda. Kazanmak, kazanmak en büyük hedef artık.

Lig maçında oyuna sonradan giren oyuncuların istek ve arzuları 90. dakika hatta uzatmalarda da devam ediyor. Bir takım bu duygu ve düşünce içindeyse başaramayacağı iş yoktur. Bu işin baş mimarı da Rıza Çalımbay ve ekibidir. Teşekkürler, alkışlar sizlere. Bu istek, arzu ve hırsla yola devam! Bir takımın her oynadığı maçı da kazanması önemlidir. Geç kalınmamıştır. Ara transferde yapılacak nokta atışı üç transfer Trabzonspor’u ligin şampiyonluk yarışında ve Türkiye Kupası'nda finale kadar götürür.


İnsanların yaptıkları işe saygı göstermeleri, yaptıkları işe sarılmaları için ciddiyetini daha da önemli hale getirir. Bravo Rıza hoca, teknik ekibine, oyuncularına inanmışlıklarına teşekkürler. Ayrıca bu yolda takımını hiç yalnız bırakmayan muhteşem taraftarlara selamlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap