SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > KAYIP POLİSİMİZİ ARAMA ÇALIŞMALARI

KAYIP POLİSİMİZİ ARAMA ÇALIŞMALARI

01 Nisan 2018 Pazar - 12:15








Maçka ilçemizde 22 Mart tarihinde meydana gelen kazada polis memuru Yunus Çavdar şehit olmuş, İzzet Kazaz yaralanmış, diğer polis memuru Mehmet Ayan ise akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Ayan'ın bulunması için AFAD, UMKE, Sahil Güvenlik ve çeşitli kurumlardan 472 kişilik arama kurtarma ekibi, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Herkes seferber olmuş durumda. Ne yazık ki aramalardan olumlu sonuç çıkmadı. Burada bir konunun altını çizmek isterim. Durgun su ve denizdeki kaybolmalarda uygulanan arama yöntemleri ile debisi yüksek akarsularda uygulanan yöntemler farklılık gösterir. Arama çalışmalarında iç sular arama ekiplerinin daha tecrübeli olduğunun altını çizmek isterim. Bu nokta gözden kaçmamalı.

 

**
YEREL SEÇİMLERDE NE OLUR?


Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi gündeme gelen ve kabul gören AK PartiMHP “Cumhur ittifakı” yerel seçimlerde yerini “gönül birlikteliğine” bırakacak. Yani yerel seçimlerde resmi ittifak söz konusu değil. Öyle gösteriyor ki yerel seçimlerde her parti kendi belediye başkan adayları ile sahada olacak. Trabzon’da yerel seçimlerde MHP ve CHP’nin nasıl bir taktik uygulayacağı, nasıl bir adayla yola çıkacakları noktasında önemli gelişmeler var. Her iki parti de Trabzon kamuoyunda sevilip sayılan bir ismin peşinde. Yakında o isim gündeme gelecek. Az sabırlı olun!

 


**

BİR GÜZEL İNSAN 

Trabzon yiğit ve beyefendi bir evladını daha kaybetti.
Şükrü Güngör Köleoğlu için söylenecek, yazılacak çok şey var. Ölüm bir gerçek. Bu gerçekten kaçış yok. Ne kadar yaşadığınız önemli değil, arkanızda ne bıraktığınız, bu fani dünyadan nasıl bir izle ayrıldığınız önemli. Şükrü Güngör Köleoğlu akıllarda her zaman güzel bir insan, alçakgönüllü ve yardımsever biri olarak kalacak. Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

**
BAŞIN SAĞ OLSUN KARDEŞİM


Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden, son dönem çıkışları ve albümleri ile her yaştan beğeni toplayan sevgili kardeşim Resul Dindar elim bir kaza sonucu annesini kaybetti. Melahat anne ile ben de tanışıyordum. Oğlunun Trabzon’da verdiği her konsere gelir, onu gururla dinlerdi. Duygusal parçalarında ise gözyaşlarına hakim olamazdı. Anne yüreği her zaman, her yerde aynı. Perşembe günü Hopa’da son yolculuğuna uğurladığımız Melahat annemize Allah’tan rahmet, aynı kazada yaralanan eşi Osman amcaya, çocuklarına ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.


 

**
ACI HABERLER ART ARDA GELDİ


Acı haberler hafta içi art arda geldi. Trabzon basınının değerli kalemlerinden, üstat, değerli büyüğümüz İhsan Öksüz’ün ağabeyi Ethem Öksüz de elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. TGC üyesi, spor camiasının yakından tanıdığı değerli kardeşim Ergin Zihni’nin de amcası Hakk'ın rahmetine kavuştu. Mekanları cennet olsun. Öksüz ve Zihni ailelerine başsağlığı diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap