SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > KARDEŞLİK FESTİVALİ

KARDEŞLİK FESTİVALİ

10 Aralık 2017 Pazar - 08:00








Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ülke genelinde büyük bir başarı ve kararlıkla yürüttüğü kardeşlik projeleri ülkenin huzuruna, dayanışma ve kaynaşmaya katkı sağlamaya devam ediyor. Sayın bakanımızın ortaya koyduğu irade bölge halkından da büyük destek buluyor. Arka arkaya çok anlamlı ve değerli projeler hayata geçiyor. İşte bunun son örneği Kızıltepe ilçesinde yaşandı.

 Kadim şehir Mardin’in ilçesi Kızıltepe’de birlik ve beraberlik adına gerçekleşen Hamsi Festivaline 30 bine yakın katılım oldu. Muhteşem bir gün yaşandı. Tarihe not düşüldü. Trabzon Ortahisar Belediyesi ile Kızıltepe Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Hamsi Festivali miting havasında geçti. Etkinlik gerçekten görülmeye değerdi. Duygu dolu anlar yaşandı. Türk bayrakları ile süslenen alanda gerçekleşen Hamsi Festivaline katılanlar büyük bir mutluluk yaşanırken ülkenin birlik ve beraberliği noktasında nasıl kenetlendiğimizi dosta düşmana gösterdik. Bir tarafta halay, diğer tarafta horon... Bir tarafta Mardin reyhani, diğer tarafta Trabzon kolbastı...

Türküler, şarkılar kardeşlik için söylendi. Uzun yıllar unutulmayacak bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ile Kızıltepe Kaymakamı, aynı zamanda belediye başkanı Ahmet Odabaş’a gönül dolusu teşekkür ediyorum. Trabzon’dan otobüslerle onca yolu büyük bir sabır ve özveriyle gelen belediyemizin personeline, belediye meclis üyelerimize, müdürlerimize, öğretmenlerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve basınımıza teşekkür ediyorum.

Festivale gelerek desteğini esirgemeyen milletvekilimiz Salih Cora’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Teşekkür edilmesi gereken yüreği güzel çok insan var elbette. Kardeşliğimizin perçinleşmesine hepsinin ayrı ayrı desteği var. Mardin Valimiz Mustafa Yaman’a, Derik Kaymakamı Hakan Kafkas’a, Yeşilli Kaymakamı Ömer Bilgin’e, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’e, Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal’a, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter ile birlikte yönetim kurulu üyelerine, Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın’a ve de Kızıltepe halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İçeriden ve dışarıdan bütün hainlere karşı tek yürek olmaya devam edeceğiz. Bu ülke asla bölünmeyecek.


Kardeşlik projelerinde görev alan biri olarak şahsen çok mutlu ve gururluyum.

Allah’ın izniyle daha çok güzel işlere imza atacağız.

 Kardeşliğimiz asla bozulmayacak asla geri adım atmayacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap