SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Karaman'ın dönüşü

Karaman'ın dönüşü

10 Mart 2019 Pazar - 10:05








Trabzonspor çıkış ararken Akhisar ligin dibinden çıkmaya çalışıyordu. Bu nedenle temposu yüksek bir maç izledik. İlk yarı sağda Yusuf, solda Novak kanattan yapılan ortalarla rakibe yüklendi ancak Rodellega ve Ekuban Akhisar kalecisi Lukac’ı geçemedi.

Özellikle ilk yarıda her iki takım kalecilerine parantez açmak gerekiyor. Akhisarspor’un kalecisi Lukac yaptığı kurtarışlarla takımının fark yemesini önlerken, Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan da yaptığı kritik kurtarışlarla hem takımını ayakta tuttu hem de alınan 3 puanda başrol oynadı.

İkinci yarı ise Akhisar Jeremy ile öne geçti ama Olcay ve Toure’nin oyuna girişiyle peş peşe gelen goller 3 puanı getirdi. Önce Nwakaeme ardından Sosa’nın 90’a taktığı gol Bordo-Mavili ekibi rahatlattı. Haftalardır böyle bir galibiyete ihtiyaç vardı.

Kazandığımız 3 puanda yine Abdülkadir Parmak gibi yerli ve milli gençlerin katkısı büyük. Ünal Karaman artık olgunluk dönemine geçip elindeki kadro ile başarıya odaklanmalı. Teknik ve taktik anlamda yaratıcı bir takım olmalıyız. Özellikle savunma anlamında yeni kurgular olmalı.

Kazanmak güzel, tebrikler Ünal Karaman’a.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap