SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > İYİ Parti iyi yolda

İYİ Parti iyi yolda

13 Kasım 2017 Pazartesi - 07:00








Uzun zamandan beri beklenen yeni bir parti ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkede muhalefet yok dediği bir ortamda hayat bulan İyi Parti ülkemize gerçekten iyi gelir. Demokrasinin gereği olan partilerin tek amacı ülkeye edecekleri hizmetlerdir. Bu yolda yapılacak yarışta kazanan ülkemiz olur.

Gelelim İyi Parti'nin hedeflerine ulaşmasına... AK Parti gibi lideri Erdoğan olan bir partinin öyle kolay kolay saf dışı bırakılamayacağı bir realite. O nedenle İyi Parti'nin programı tüm ihtiyaçlara cevap vermeli ve millette karşılık bulmalı.

Nedenine gelince, ülkenin böyle bir partiye ihtiyaç olduğundan kuruldu. Yoksa daha kurulmadan bu kadar reklamı olan başka bir parti yoktur. Kurulur kurulmaz tedirgin olan partilerin başında MHP ve AK Parti geliyor. Ondan dolayı Akşener’in rolü ve neler yapacağı çok önemli. Milletin ihtiyacına cevap vermesi şart. Aksi halde tarih sayfasında yerini alır.

Çünkü daha kurulur kurulmaz birçok spekülasyonla karşı karşıya kaldı. Yok AK Parti kurduttu, yok ABD kurduttu gibi sansasyonel haberlere maruz kalıyor. Bir de uyarmadan geçemeyeceğim, tartışma programına katılan konukların absürt yorumları partiye pozitif değil negatif enerji vermekte. Vatandaşın izlediği bu programlara katılanların kuracağı cümleler vatandaşın dikkatini çekiyor. Daha tam anlamıyla kendini ifade edemeyen bir partinin sorumlusu gibi konuşanlara çok dikkat edilmeli bence!!!

Evet, İyi Parti'ye bir yönelme, bir beklenti var. Partinin kurucusu ve lideri Meral Akşener’in siyaset tecrübesi ve ekibi bu tür beklentilere cevap verecek güçtedir. Yalnız siyasi tecrübeler gösteriyor ki seçilecek yönetim kurulu üyelerine çok dikkat edilmeli. Vatandaş yani seçmen asla ve asla spekülasyon oluşturacak, ranta meyilli hiç kimseyi ne görmek istiyor ne de oy vermek. Özellikle metropollere göre daha küçük olan şehirlerde isimlere çok daha fazla dikkat etmek lazım.


Seçilecek isimler toplum nazarında tepki değil takdir görmeli. Tanınıp tanınmaması değil dürüstlüğü, kişiliği ve topluma verdiği önem sırasına göre seçilirse başarı gelir bence.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap