SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > İYİ Kİ BURAK VAR

İYİ Kİ BURAK VAR

10 Aralık 2017 Pazar - 09:15








Trabzonspor ve Kasımpaşa takımları sahaya çıkarken Bordo-Mavililer son haftalardaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor, Kasımpaşa ise son maçta aldığı kötü sonuçtan dolayı sahaya yenilmemek için çıkıyordu. Maçta ilginç bir şey gözüme takıldı. Kasımpaşa takımında kaleci Ramazan dışındaki tüm oyuncuların yabancı kökenli olduğunu gördük. Trabzonspor ise 5 Türk oyuncuyla sahadaydı. 

22 kişilik futbolcu kadrosunda 6 Türk oyuncu vardı. Bu oyuncular için İstiklal Marşı neden okunuyor? Türk futbolu nereye gidiyor? İlk yarıda her iki takım da gol yememek adına mücadele etti. İki takımın da oyun sistemi aynıydı. Sıkıntılı bir ilk yarı seyrettik. Trabzonspor zaman zaman iyi pas yapmaya çalışsa da Kasımpaşa faullerle bu oyunu bozdu.

Sıkıntılı ilk yarının son bölümünde golcümüz Burak 45. dakikanın sonunda rakibini geride bırakıp Trabzonspor’u 10 öne geçirdi.

İlk yarıda Yusuf Yazıcı’nın cılız şutları vardı. Mücadelesiz ve pozisyonsuz bir ilk yarı seyrettik. İkinci yarıya Trabzonspor daha hızlı başladı.

Trabzonspor’un en iyi özelliği geriye koşmaları. Bunlar Trabzonspor adına yazılacak güzel şeylerdi. Herkes koşup mücadele ediyordu. Trabzonspor’un genç oyuncusu Abdülkadir’in yaptığı driplingler oyuna renk kattı.


Trabzonspor’da herkes mücadele ediyor, topun arkasında durmaya çalışıyor. Kasımpaşa’da Popo, Epuli Samuel, Trezeguet, Pavelka gibi oyuncular adeta sahada yok gibiydi.

Bunda da Trabzonsporlu futbolcuların çok koşmaları etkili oldu. Mustafa Akbaş’ın sakatlanmasından sonra Rıza hoca Olcay’ı oyuna alırken Kucka’yı geri çekti. Bu arada Yusuf Yazıcı’nın yerine Bero girdi. Arkasından Kasımpaşa’nın girdiği bir gol pozisyonda Onur başarılıydı.

Geçen haftaki maçın aynısını yaşadık. Kırılma anıydı bu. Arkasından oyuna Rodallega girdi. Sağ taraftan Abdülkadir ile girilen pozisyonda Olcay’ın asistiyle Rodallega golü attı. Skor 2-0’a geldi. Arkasından Abdülkadir’in getirdiği atakta Pereira'nın asistiyle Bero skoru 3-0’a getirdi. Adeta sıkıntılı geçen ilk yarıdan sonra Trabzonspor ikinci yarıda attığı gollerle maçı 3-0 kazanıyor. En iyi tarafı çok koşan, mücadele eden oyuncu grubu izledik. Rıza hocayı ve oyuncuları kutluyoruz. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap