SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > İSMİ KAZANDI

İSMİ KAZANDI

29 Nisan 2018 Pazar - 04:30








Dünlerin toplamı Trabzonspor için bugünler olduğuna göre bu saatten sonra Trabzonspor yazlık maçlar modundadır. Fazla da bir şey beklenmemelidir. Bundan sonrası önemli ve hüzün vericidir ki mendil açtık. Ekonomide kayaya tosladık, koca gemi yan yattı. İç sahada kendi oyun siyasetimizi kaybettik, dış siyasete (deplasmanda) kötü komşu olduk. Her biri geçmişte neler yaptığımızı unutup hatırlamaz olur ki bu kaderi kendimiz yazdık, kendimiz çaldık, kendimiz oynadık.

Trabzon’daki 60 kişiyi bir türlü aşamadık. 30’u geldi, diğer 30’u bekledi. Onlar geldi, bunlar gitti derken takımın ruhu ile kantarın ayarlarıyla oynadık. Şimdi ise bu Trabzonspor, Trabzon’u tartmaya uğraşıyor. Bütün gözler yeni yönetimin yapacak olduğu icraatlara bağlıdır ki dünlerin toplamı ileriki bugünler olmasın. Trabzonspor’un ismi sahadaydı, futbol adına kendisi yoktu. Zaten bir şey beklenemezdi ki. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap