SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > İŞKENCEYİ SEVER MİSİNİZ?

İŞKENCEYİ SEVER MİSİNİZ?

25 Şubat 2018 Pazar - 07:55








Biz kötü, Alanya bizden kötü. Ligin dibine çökmeleri boşa değilmiş. Low'un gitmesi sıfırlamış takımı. Efecan diye bir uşak, bir de Emre, kalanlar pazarcı, saatçi. 

Neredeyse Karaman hocaya kaybedecektik, Allah korudu. Maç boyu eli çenesinde hep düşünüyordu, neydi hesabı, hiç belli etmedi. Düşecek ikinci takım da tamam. Bu futbolcu grubunu kurtaracak taktik, sistem daha icat edilmedi...

Haftalar sonra kazandı Trabzonspor. Üç puan herhalde iyidir de, biz nasıl anlatacağız? Yazıktır, günahtır biz de insanız. Yarım yüzyıldır izliyoruz bordo-mavi'yi, böyle eziyet görmedik. Kim rol alıyorsa işkenceye başlıyor. Ne tür acı istersiniz, her çeşidi mevcut. Hocası, futbolcusu, biri bitirmeden öbürü başlıyor.

Rıza hocam geçen maç ligin en önemli maçı değil miydi? O gün çıkardığınız on bir en doğrusu değil miydi? Bir bölüm iyi de oynamıştı takım, üstelik o rakip ligin lideriydi. Arada ne oldu da dördünü değiştirdiniz? Hangi akıl, hangi doğruyla izah edilir? Galip geldi daha ne olsun, olmaz. Olamaz, Trabzonspor bu kadar karışık, kuralsız futbol oynayamaz. Şu futbol üzerine en ufak hayal kurulamaz. Çörekçi has oynuyordu, Yusuf'u niye kestiniz? Kucka'dan hala bir şey bekliyor olmanız enteresan. Novak futbolcu he, yıldız, skora etki edecek he!!! Olcay'ın kendine bile faydası yok, ne verecek Trabzonspor'a?

Maç boyu her an, her dakika acı çektik. Bu kadar kötü futbolcular nasıl olur da bordo-mavi formayı işgal eder? En akıllısı Burak 8-9 ofsayta düştü. Rakip golün asistini bizim Uğur yaptı. Sosa ve Abdül Yusuf girene kadar can çekişti. Ne tuhaf bir hal, hangi kafayla bu on biri kurar hocamız çözene helal olsun. 


Fazla da girmeyeyim, ayıp olacak! Sıfır futbol nasıl tarif edilir? Üstelik galip gelmişsin. Zerre kadar ümidim yok, üç beşini ayırıp hepsini değiştireceksin ki formaya, armaya uygun futbol bekleyesin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap