SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > İlk ayakta mağlubuz

İlk ayakta mağlubuz

28 Aralık 2017 Perşembe - 08:32








Trabzonspor geçen yılın kupa şampiyonu Konyaspor’a karşı deplasmanda karşılaştı. Karabük maçında alınan beraberlik Trabzonspor’un oyuncularını etkilemiş gibi göründü.

Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayan iki hoca karşı karşıyaydı. Rıza hoca Burak, Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı’yı dinlendirdi. Trabzonspor’un Avrupa’ya gidebilmesi için kupayı alması gerekiyor. Hedef kupayı kazanmak. Trabzonspor orta sahada 5 kişi, önde Rodallega ile gol arayışındaydı. Rodallega bir türlü istediği pozisyonları bulamadı. Trabzonspor’un orta saha oyuncuları pek başarılı bir oyun ortaya koyamadı. Bero sahanın en kötü oyuncusuydu.

Diğer taraftan Konyaspor’da Vedat, Ali Turan, Ali Çamdalı, Fofana üstün bir oyun sergilediler. Sol taraftan Konya atağında yine komik bir gol yedik. Uğur Demirok topu uzaklaştıramadı, 31. dakikada Trabzonspor kalesinde golü gördü.

İkinci yarıya Trabzonspor biraz daha atak başladı. Skor avantajını sağlayan Konyaspor kontrataklarla gol aradı. Zaman zaman maçta çok sertlikler oldu. Hakem Bülent Yıldırım’ın iyi bir yönetim göstermediğini söyleyebilirim. Bir türlü pozisyon bulamayan Rodallega’nın harika frikiğinin direkten dönmesi Trabzonspor adına şanssızlıktı. Castillo oyunda kaldığı sürede pek başarılı gözükmedi. Abdülkadir ve Yusuf hamleleri de geldi. Olcay Karabük ve Konya maçlarında iyi gözükmedi.

Sosa biraz güçlenmiş. İkinci yarıya daha iyi gireceğini düşünüyorum. Kaleci Esteban’ın golde bir kabahatı yoktu. Trabzonspor kupada yürümesi için rövanş maçında rakibini en az iki golle geçmesi gerek. Bu maçta bazı oyuncuların derslerine daha iyi çalışması gerektiğine inanıyorum. Bilhassa defansımız çok kötü günündeydi. Devre arası kampında Rıza hocanın yapılacak takviyelerle Trabzonspor’u daha iyi hale getireceğine inanıyorum.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap