SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > İç saha kabusu

İç saha kabusu

04 Ocak 2015 Pazar - 13:01








Süper Lig’de ilk yarının son haftasında iç sahada yaşadığı kabusa son vermeyi ve devreyi mutlu kapatmayı hedefleyen Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor’u konuk etti. Rize kupada aldığı başarılı sonuçlar ve ligde son oynadığı Akhisar deplasmanında elde ettiği farklı galibiyetin moraliyle çıktığı müsabakaya hızlı başladı. Karadeniz ekibi, 10 dakikada son haftaların formda golcüsü Deniz Kadah ile golü buldu ve 1-0 öne geçti.

İlk yarıda oynanan pozitif futbol taraftarı umutlandırıp iç sahadaki ilk galibiyet için heveslendirdi. Devre 1-0’lık skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise işler tam tersine döndü. Karadeniz ekibinin skoru koruma telaşı top kayıplarıyla birleşince maçın seyri bir anda değişti. Hikmet Karaman’ın sürekli dert yandığı top kayıpları rakibin oyunu Rizespor’un üzerine yıkmasına yardımcı oldu. Nitekim beklenen gol 77. dakikada geldi.

Skora denge gelince iki takım da beraberliğe razı bir oyun ortaya koydu. Çaykur Rizespor Karaman ile bir çıkış yakaladı, bu göz ardı edilemez ancak maç esnasında ciddi iniş çıkış yaşıyor yeşil-mavililer. Bazı oyunculardan da beklenen verim alınamayınca Rizespor’un önde olsa bile gardı çabuk düşüyor.

İlk yarı artık bitti. Umutlar ikinci yarıya... Fakat iç sahada yaşanan bu kazanamama sendromu Ç. Rizespor’un başına iş açacak. Alt sıralardan uzaklaşmak için bir takımın en büyük silahı iç saha maçları. Bakıldığında ise Rizespor’un en büyük handikabı bu. İkinci yarıda bu soruna bir çözüm bulunmazsa Rize’yi korku dolu günler bekliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap