SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > HOŞ GELDİNİZ

HOŞ GELDİNİZ

20 Nisan 2018 Cuma - 09:30








Yazıma 'yeni yönetim kuruluna hoş geldiniz' başlığını koyarak başlamak istedim. Zor bir görevi üstlendiler, cesaret örneği göstererek taşın altına değil ellerini, vücutlarını koydular, alkışlar, bravo! Görevde olacakları süreçte başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Tüm Trabzon’dan birlik, beraberlik, yardımlaşma bekliyorum.

Anormal bir borcun altına girdiler, bunun yanı sıra ödenmesi gereken fakat ödenmeyen, teknik kadro, futbolcu ve çalışan profesyonellerin maaşları var. (ŞUBAT – MART – NİSAN) aylıkları, bunun yanında yılların harcanmış, katlanarak gelen (841 milyon TL) borç var. Bir de bunun üstüne son olarak ödendi mi, ödenmedi mi bir borç var. (250 bin EURO) Bundan dolayı da FIFA tarafından konan bir dönem transfer yasağı, belirttiğim gibi helal olsun yeni yönetime bunları bilerek göreve talip oldular ve işin başına geçtiler.

Şimdi bu zorlu yolda, yeni yönetimi yalnız bırakmak, Trabzonlulara yakışmaz. Yanlarında olmak ne katkı yapabiliyorsak, yapmamız gerekir diye düşünüyorum. Bundan evvelki  yönetime de üstlerine düşeni yaptılar!!!

Yeni yönetim ANKARA’da görev dağılımı yaptı, hepsine yeni görevlerinde iyi çalışmalar başarılar diliyorum.

Başta Sn. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Yiğitalp, Önder Bülbüloğlu, Faruk Kanca, Ertuğrul Doğan, Çağlar Bozoğlu, Müminhan Bilgin, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve Futbol Şubesi Sorumlusu Haluk Şahin’e bu görevlerinde başarı diliyorum.


Bundan sonra yönetim 2018 sezonunda hangi teknik adamla çalışacağı, sportif direktör kimin olacağı, scout ekibinde kimlerin olacağı çok çok önemli, şunun adamı, bunun adamından ziyade iş yapacak, bilgili, deneyimli, çevresi olan insanların görevlere getirilmesi çok önemlidir. Bunların yanı sıra altyapı kadrosu ve 1461 Trabzon kadrolarının da yapılandırılması önem teşkil etmektedir.

Şimdilik yazıma da bunları yazmayı önemli ve acil olarak gördüm.

Yeni yönetime hoş geldiniz der, çalışmalarında başarılar dilerim.

Her şey TRABZONSPOR İÇİNDİR.      

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap