SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > HER ŞEY TRABZON VE TRABZONSPOR İÇİN PLATFORMU...

HER ŞEY TRABZON VE TRABZONSPOR İÇİN PLATFORMU...

16 Mart 2018 Cuma - 08:05








İçine düştüğü, ya da düşürüldüğü olağanüstü şartlar nedeniyle, baskın seçim niteliğinde de olsa olağanüstü kongreye gitme kararı Trabzonspor için, “sonun başlangıcından geri dönme fırsatıdır.”

O nedenle, seçilerek veya atanarak Trabzon adına sorumluluk üstlenmiş olanlar başta olmak üzere, ben diyeyim “yediden yetmişe”, siz söyleyin “taraftarından başkanına” kadar herkes Trabzonspor için, ayrılıkları-gayrılıkları bir kenara koyarak “Tek Yol, Tek Dil, Tek Başkan” diyerek “Tek Çatı” altında bir ve bütün olmalıdır.

Çatının ismi de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun “Artık Ben değil, Biz denilsin” uyarısı ile önerdiği “Her Şey Trabzon ve Trabzonspor İçin Platformu” olabilir.

Çünkü, gelinen Trabzonspor’un ahvali OFG’nin; “Zaman eleştirmek değil, birleştirmek zamanıdır. Güçleri Trabzonspor’umuz için birleştirme zamanıdır” dediği son noktadadır.

Gayrısını Trabzon ve Trabzonspor söz konusu olduğunda aklı ve gönlü ile sevdalanmış olanlar düşünsün!


BOYALI ÇAY DEMLEYİP, NİŞASTALI ŞEKER İLE KITLAYIN!

Ben; "Mürekkep olarak kullandığım Karadeniz'in suları yetmese de yazmaya devam edeceğim" diyorum.

Halkın sağlığını korumakla görevli olanlar ise; "Biz de boyalı çöplerden demledikleri çayı, vatandaşımızın nişastalı şeker ile kıtlayarak içmesini zevkle seyredeceğiz" demeyi sürdürecekler anlaşılan!

Anlaşılması bir yana bazen, "Acaba kraldan fazla kralcı mı kesiliyorum?" diye düşünmüyor da değilim!

Baksanıza ne krallar kılını kıpırdatıyor, ne de ahali sesini çıkarıyor!


Adeta, "satan memnun, alan memnun!"

Hem de, kanser olma pahasına!

BOL YİYEN, BÖN BAKAR!

Yaş kemale ermeye başladığında ortaya çıkan sağlık sorunlarının giderilmesi için gereken, yeme-içmenin, "göz zevki damak tadı" ile değil, akla dayalı diyet listesi yapılmasıdır.

Yani her istediğinizi yemekle değildir.


"Bol bol yiyen, bön bön bakar" şekliyledir!

KENDİNDE ARAMAYANLAR...

 Vakti saati geldiğinde, azraile teslim edeceği canı gidip de, geri kalan naaşı musalla taşına kondurulup, imamın da "Er kişi niyetine" diyerek namazını kıldıracağı bazılarının, dünya hayatlarında suçu ve suçluyu hep kendi dışında aramaları yok mu!

Hani, Mevlâna'nın da, "Lâfa bakarım lâf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" diyerek de tarif ettiği pencereden ahvallerine bakılması gerekenler var ya, hah işte onlar!

Dahası, her kötülüğü kendi dışında arama hastalığına yakalandıkları için, baktıkları aynada gördüğüne bile ben diyeyim "kalaylayanlar", siz söyleyin "sallayanlar" yok mu!


Yani, Hünkar Hacı Bektaş'ın, "Her ne arar isen kendinde ara" dediklerinden olanlar!

İşte böylesine adam diye geçinenlerden biri rüyasında şeytanı görüp sakalına yapışmış ve yüzüne bir tokat atarak haykırmış: “

Bre melun, işin gücün bizi baştan çıkarmak iken, tutar bir de sakal bırakırsın haa. Al sana bir tokat daha!”

Ardından da silkinerek uyanmış.

Bir de ne görsün! Çekiştirdiği kendi sakalı değil mi?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap