SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Hem Futbol iyi hem de sonuç

Hem Futbol iyi hem de sonuç

10 Mart 2019 Pazar - 10:02








Trabzonspor müsabakaya mükemmel şekilde başladı. İlk yarı boyunca özellikle Yusuf ile yapmış olduğu etkili akınlarla çok pozisyonlar üretti. Bir takım bir ilk yarı boyunca 4 tane yüzde yüz pozisyon bulup da, bunları atamıyorsa burada büyük bir sıkıntı var demektir.

Özellikle Ekuban kale ile Rodallega’ya çok uzak oynuyor. Böyle olunca da asist ve gol şansı azalıyor. Ama maalesef çok etkisiz oynamakta. Aynı şekilde Rodallega da son haftalarda takımdan kopuk, vurdumduymaz, duyarsız hep kendine oynamaya çalışmakta. Halbuki eski Rodallega olsa takımına uyum sağlayan bireysel performansı ile takım performansını birleştirip,  güçlü oyun karakterini ortaya koysa çok daha başarılı olacaktır. Ama maalesef takımın başarısından çok kendi başarısını düşündüğü için bundan dolayı verimsiz oluyor. Mutlaka Ünal Hoca bu konuyu onunla görüşmeli.

Trabzonspor’u taşıyan orta sahası Yusuf, Sosa ve özellikle Abdülkadir’in sağlamış olduğu katkılar ve potaya koymuş olduğu büyük peronsan oyun olarak Trabzonspor’un rakiplerine üstünlük sağlamasını sağlıyor. Abdülkadir Parmak’ın pas yüzdesi, mücadele gücü, hızlı ve tempolu oynaması Yusuf ile beraber takıma büyük bir dinamizm kazandırmaktadır.

Trabzonspor bu kadar sakat ve eksik olmasına rağmen, bu kadar oyuncusunu göndermesine rağmen Ünal hocanın takımı çok iyi hazırlaması (hem fiziksel hem zihinsel hem taktiksel olarak) ve sorunsuz mükemmel bir futbol ortaya koyan takım izlemekteyiz. Zaman zaman Trabzonspor’daki paslaşmaların özellikle 3’üncü bölgede sanki Barcelona’yı izliyormuş gibi kesitler görüyoruz. Bu da futbol izleyicilerini keyiflendirmektedir.

Trabzonspor taraftarı müsabakaya daha çok ilgi göstermeli. Trabzonsporlular takımını tribünlerden destekleyip yalnız bırakmamalı. Futbol kenti olan bir kentin tribünleri boş bırakması benim gibi futbol adamını üzmekte. Yıllarca bize destek olan taraftar nerede? Bu oyuncuların ve gençlerin mutlaka desteklenmeleri gerekiyor. Maçın hakemini de adaletli bir maç yönettiği için tebrik ediyorum.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap