SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Hayaller Avrupa, gerçekler Trabzon

Hayaller Avrupa, gerçekler Trabzon

07 Ağustos 2018 Salı - 09:23








Herkes Ünal Karaman’dan mucize yaratmasını bekliyor.

İstanbul’da oynadığımız Cagliari maçında böyle bir mucize için çok erken olduğunu gördük. Ünal hocanın elindeki hamur bu kadar. 2018-2019 Süper Lig sezonu başlıyor. İlk maçımız Başakşehir ile İstanbul'da olacak. Bordo-mavililerde ilk 11 belli oldu gibi.

Kalede takımın değişmezi Onur var. Oynama isteği ve hırsı yüksek.

Geride Pereira, yabancı oyuncular arasındaki en zinde isim. Altyapıdan gelen gençler içinde en çok Mustafa Akbaş'ı beğeniyorum. Kuvvetli, fizik gücü yüksek bir futbolcu. Ünal Karaman bire bir çalışıp bu oyuncudan faydalanmalı. Çünkü eksiklikleri olsa da bu takımda her zaman oynar. Üstelik yanında yeni transfer Toure olunca Mustafa Akbaş kendini daha rahat gösterecektir.

TOURE TAM İSABET BİR TRANSFER


Toure için, savunmanın sigortası diyebiliriz. Yere sağlam basan, silindir gibi önüne geleni silip süpüren bir oyuncu. Aynı zamanda topu oyuna sokma özelliklerine sahip kaliteli bir transfer.

Amiri geri dörtlüye ve takımına uyum sağladığında performansını daha da yükseltir.

Kucka kaprisleri olmadığında bu takımda koşarsa her zaman oynar, faydalı olur.

Onazi ve İbanez de birbirleriyle paslaşarak takım bütünlüğünü sağladıklarında daha faydalı olacaklar.

Takımın orta sahasında kopukluk göze çarpıyor. Yusuf Yazıcı ise elbette sevdiğimiz, beğendiğimiz bir genç ancak sıçrama ve düşüşlerde dikkatli olmalı. Abdülkadir de Yusuf da topa kontrolsuz giriyor ve kontrolsuz düşüyorlar. Topu ayakta fazla tutuyorlar, böylece oyunu yavaşlatıyorlar.


RODALLEGA, BURAK KADAR KOŞMUYOR

Takım bütünlüğü, görmeyi arzuladığımız en önemli özellik. Tabii ki bu zamanla olacaktır. Rodallega, Burak Yılmaz kadar koşmuyor. Topun kendisine gelmesini bekliyor. Kendisi topa gitmeli, koşmalı, çabasını, becerisini göstermeli.

Yedeklerde Abdulkadir Parmak, Olcay, Hosseini, Sosa bir an önce toparlanıp takımdaki yerlerini almalılar. Yeni sezona çok az bir zaman kaldı. Trabzonspor kendi yağında kavruluyor. Hazırlık maçlarındaki takımdan çok daha güçlü bir Trabzonspor olmalı.

Trabzon yerel basını da Ünal Karaman’dan takımı değerlendirmesini bekliyor. Çünkü hayaller Avrupa, gerçekler Trabzon gibi duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap