SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > HAKLI GALİBİYET

HAKLI GALİBİYET

13 Mart 2018 Salı - 08:05








Trabzonspor, Akhisar karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıktı ancak ilk gole kadar ne Bordo-Mavili takım ne de ev sahibi ekip sahada yokları oynadılar.

Burak Yılmaz daha dikkatli ve daha istekli olsaydı Trabzonspor çok daha erken dakikalarda maçta üstünlüğü sağlayıp skora gidebilirdi. Ancak Bordo-Mavili oyuncuların isteksizliği sonucun son dakikalarda gelmesine sebep oldu.

Gollerin gelmesiyle birlikte Trabzonspor sahada daha diri oynayan bir görüntü sergilemeye başladı. Bordo-Mavililer haklı bir galibiyete imza attı dün akşam. Akhisar’ın oynadığı bu futbolla bu kadar puanı nasıl topladığı, Süper Lig’de nasıl mücadele ettiği de büyük bir soru işareti!

Trabzonspor kazandığı üç puanla rahat bir nefes alıp önümüzdeki haftalarda ilk üst sıralara tırmanmak adına haklı galibiyetle yeniden bir şans yakalamıştır. Rıza Çalımbay’a tavsiyem, bundan sonraki süreçte oyunda genç isimleri tercih etmesidir.

Gençlerden söz etmişken, Yusuf Yazıcı’ya da bir parantez açmakta yarar var. Bu futbolcu daha çok çalışmalı, daha çok mücadele etmeli. Ancak son haftalarda tam aksine bir görüntü sergiliyor. Bir an önce kendini toparlamalı. Çünkü Trabzonspor kendisini bulacaksa, Yusuf ve onun gibilerle bulacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap