SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Hakem Rezalaeti

Hakem Rezalaeti

11 Şubat 2019 Pazartesi - 09:36








Trabzonspor müthiş bir atmosferde 50 bine yakın seyirci önünde oynadı. Galatasaray maça müthiş bir tempoyla başladı. Maçın başında Belhanda’nın pasında buluşan Diagne, yüzde yüzlük bir gol pozisyonu kaçırdı. Galatasaray, ilk 20 dakikada adeta şok pres uygulayarak Trabzonspor’u zor duruma soktu. Maçın 20. dakikasında ise Kamil Ahmet’in arkasından atılan topa giden Onyekuru, topu auta atmasına rağmen kaleci Arda’nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk, penaltı kararı verdi. Bence bu penaltı kararı yanlıştı. Arda için de bir şanssızlıktı. Bu yılın gol makinesi Diagne penaltıyı gole çevirdi. Penaltıdan sonra sarı kartı bulunan Diagne’nin, bir pozisyonda Rodallega’ya arkadan yaptığı harekete faul çalan hakem Ümit Öztürk, oyuncuya ikinci sarı kartı vermeliydi. Trabzonspor,30. dakikada Nwakaeme’nin güzel pasında Rodallega’nın nefis vuruşuyla beraberliği sağladı. 44’üncü dakikada Belhanda’nın şutunda Hüseyin’e çarpan top ağlarla buluşunca Galatasaray 2-1 öne geçti. Bu pozisyonda kaleci Arda yine şanssızdı. Bir dakika sonra Yusuf’un ortasında Nwakaeme yüzde yüzlük pozisyonu dışarı attı, ayakla değil kafayla vursa devre 2-2 sona erecekti.

İkinci yarıya Galatasaray yine hızlı başladı. Belhanda-Fegouli paslaşmasında, Belhanda Galatasaray’ın üçüncü golünü attı. 3-1’den sonra Trabzonspor rakip kalede farkı azaltmak için pozisyonlar geliştirse de golü bulamadı. Unutmadan, Ekuban’a ceza sahasında yapılan hareket penaltıydı. Hakem VAR’a gitmesine rağmen penaltıyı veremedi. Maçın en güzel yanı, kaleci Arda’nın Muslera’dan forma alması, bütün oyuncuların birbirine sarılmasıydı. Hakem rezaletine rağmen maç dostça tamamlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap