SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Hakem böyle istedi

Hakem böyle istedi

28 Ekim 2018 Pazar - 09:20








Trabzonspor Antalya’ya 3 puan için uçmuştu. Amaç, geçen hafta oynanan Erzurum maçının bozuk moralini düzeltmek, galip gelerek tekrar şampiyonluk potasına girmekti. Ünal Hoca’nın öğrencileri o düşünceyle Antalya deplasmanına çıktı. Fakat karşısında Bülent Korkmaz’ın öğrencileri maça öyle asıldılar ki kolay lokma olmadığını ilk yarıda gösterdiler. Maç öncesi puan tablosunda Antalyaspor, Trabzonspor’un üzerinde yer alıyor. Beşiktaş’ı İstanbul’da yenmiş, Rizespor karşısında uzatmalarda iki gol birden atarak galip gelmiş, son hafta Alanyaspor’u mağlup etmişti. Yani puan üzerine puan koymuş.

Trabzonspor ise bir hafta var bir hafta yok. Takım bir türlü istenilen düzeye gelip taraftarını mutlu edemiyor. Bu akşam yine mutluluk yok. Antalya’da aradığını bulmak için Trabzonspor sahaya çıktı. Akdeniz takımı Trabzonspor’u ilk dakikalarda tehlikeli ataklar ile sallayarak bunalttı. Nitekim 15.dakikada Doukara’nın uzaktan şutu Akdeniz ekibini 1-0 öne geçirdi. Golden sonra uyanan Trabzonspor, 23. dakikada Rodallega’nın şutunda direğe takıldı, 26. dakikada ise Burak’ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Burak Yılmaz penaltıyı gole çevirdi. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarı yine Antalyaspor çok tehlikeli ataklarla oyuna başladı. Her iki takım da galibiyet için saldırmaya başladı. Trabzonspor’un kadrosunda Pereira’nın yerine Zeki Yavru, Amiri’nin yerine Olcay, Abdulkadir’in yerine de Yusuf yazıcı ilk 11’de sahaya çıktı. Ünal Hoca ilk oyuncu değişikliğini 74. dakikada Yusuf Yazıcı’yı oyundan alarak Abdülkadir’i yerine koydu. 80. dakikada Olcay çıktı, yerine Amiri girdi. 83. dakikadaki Burak Yılmaz’ın golü ofsayt kararıyla iptal edildi. Son dakikada Rodallega’nın yerine Ekuban oyuna girdi. Müsabaka hakemin istediği gibi 1-1’lik skorla sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap