SON DAKİKA



Güven

02 Aralık 2017 Cumartesi - 08:14








Korku, çekinme ve kuşku duymadan inanma, bağlanma duygusu, yüreklilik, cesaretliliktir güven. Bir insan, bir ekip, bir topluluk bunları nasıl elde eder?

Kişiler kendilerini geliştirerek, birbirlerine olan destekleriyle, birbirlerine olan yardımlaşmalarla öz eleştiri yaparak eleştirilere açık olacak. Kendilerini ve bulundukları toplumun da menfaatlerini öne çıkararak başarılı olmak, yaptıkları işten zevk almak, yaptıkları işe sarılmak, bulundukları camiaya güven duymak ve bu güveni aşılamak çok çok önemlidir.

Bunları kim yaptı, yapmaya çalıştı? Başta Trabzonspor’un yürekli oyuncuları içlerinde olan, beyinlerinde olan güveni yavaş yavaş dışarıya vurmaya çıkarmaya başladılar. Buna başta görevi devralan gerçek adam gibi adam Rıza Çalımbay ve ekibi inanmalı. İnanan oyuncu grubuyla birlikte su üstüne çıkmaya başladılar.

Zaten hırslarıyla, inanmışlıklarıyla takımlarını her zaman, her ortamda, her yerde destekleyen büyük Trabzonspor taraftarları da katılınca sonuçlar ve futbol oyununun güzellikleri ortaya çıkmaya başladı. Hiçbir zaman yapılan her işte geç kalınmamıştır. Trabzonspor, takım oyunu, takım ruhu, takım uyumu, arkadaşlıklar da eklenince güven yavaş yavaş da olsa sahada öne çıkmaya başlamıştır.

Ben alınan sonuçlardan önce takımın genel durumuna bakarım. Bu da Rıza hoca ve ekibiyle Trabzonspor camiasının içine girmiş gözüküyor.


Daha alınacak çok yol var. Bu yolda şimdi sıra yönetim kurulunda, ellerini değil vücutlarını taşın altına koymaları gerekir. Hem manevi hem de maddi olarak.  

Şimdi Süper Lig’in yanı sıra Türkiye Kupası heyecanı da başladı. İki kulvarda yarış daha zevkli ve çekişmeli olur. Rıza hoca ve ekibi kupayı da sever.

Sıra bir ay sonra başlayacak olan transfere geliyor.

İlk önce kadronun fazlalığı, şişkinliği azaltılacak. Gidecek oyunculara şimdiden bu söylenecek, söylenmeli.

Arkadan da bir stoper, çabuk ve topu oyuna sokabilen, bir orta saha oyun kurucu ve ofansif oyuncu...


Bir de sağ-sol ileri uç oynayabilen, çabuk, driplingci, iyi orta yapabilen hücum oyuncusu olmak üzere üç oyuncu takviyesini şart görüyorum.

Kalın sağlıcakla, her şey gönlünüzce olsun. Başarılar Trabzonspor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap