SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > GOLCÜ OLMAK BÖYLE BİR ŞEY...

GOLCÜ OLMAK BÖYLE BİR ŞEY...

10 Aralık 2017 Pazar - 10:19








45 artı 1’de çok zor olanı yaptı. Golü kaydetti. 75’de ise bir ustaya yakışmayacak bir kafa vuruşu yaptı. Top ağlara gitmesi gerekirken kaleci Ramazan’ın kucağına çakıldı kaldı. Demek ki, golcü olmak, hele hele usta golcü olabilmek böyle bir şey.

İşte böyle bir şeyin sahibi Burak Yılmaz’ın yoktan var ettiği gol, Trabzonspor’un Kasımpaşa karşısında iyi bir futbol sergileyememesine rağmen, oyun ile ters orantılı olarak 30 gibi net bir skorla galip gelmesini sağlamıştır. İlk yarı kapanırken gelen bu gol, Kasımpaşa’nın da ortaya doğru dürüst bir futbol koyamaması, kaleci Onur’un da tüm pozisyonlarda çok iyi yer tutması nedeniyle Trabzonspor’un rakibinin umutlarını kırmış ve ikinci yarının sonlarına doğru Rıza Çalımbay’ın kulübeden yaptığı tercihlerin doğruluğunu ortaya koyarak “totodan çıkan” artı 2 golle geçen hafta Antalyaspor karşısındaki skoru tecil ettirmiştir.

Her ne kadar Yusuf ile Abdulkadir, böyle bir maçta kendilerinden beklenenin onda birini dahi yapamamış olsalar da, geçmişindeki şampiyonluklarda “yerlinin bile yerlisi” olanların katkısı hatırlandığında, gelecek adına umutları kırmamak lazım.

Çünkü her ikisinin daha yaşı genç, katkı yapabilecek zamanları da çoktur. Kasımpaşa karşılaşması Trabzonspor’un en sıkıntılı yeri olan defansın göbeğinde elde kalan son adamlardan biri olan Mustafa’nın da önümüzdeki maçlar için kayıp edildiğini gösteriyor. Ama Hubucan’ın hatasız oynamasını da kazanç sayarak avunmak gerekiyor.

Sonuç olarak, Trabzonspor ilk yarının son iki maçına doğru giderken kazanımlarını azami düzeye yükseltmiştir. Önümüzdeki hafta Bursaspor ile oynanacak, ardından da Karabükspor ile ilk yarıya son nokta konacak maçların kazanılması halinde, Süper Lig’in ikinci yarısına hedefini yükseltmiş bir Trabzonspor başlayacaktır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap