SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Giresunspor böyle güzel

Giresunspor böyle güzel

11 Aralık 2017 Pazartesi - 08:04








Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Giresunspor ve Çaykur Rizespor dün Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Giresunspor bu maçtan üç puan alarak şampiyonluk yolunda ilerlemenin hesabıyla sahaya çıktı. Geçen haftaki takımda ilk on birde yer alan Fatih Atik'in yerine Sinan Özkan'ı sahaya süren Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin maçın ilk yarısında güzel futbol sergileyerek aradığı golü buldu.

Giresunspor'da Sinan Özkan'ın 30'da attığı golden beş dakika sonra Dialiba ile gelen ikinci gol ev sahibi takımı iyice rahatlattı. Giresunspor maçın ilk yarısında oynadığı futbolla büyük beğeni topladı. Giresunspor sahada basmadık yer bırakmayarak konuk ekip Çaykur Rizespor'a göz açtırmadı.

Çaykur Rizespor ise maçın ilk yarısında bir türlü istediği golü bulamadı. Maçın 30 ve 35. dakikalarında yediği gollerle şok olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez maç esnasında futbolcularına ne kadar taktik verdiyse de amacına ulaşamadı.

Maçın ikinci yarısında da Giresunspor fırtınası esti. Ev sahibi takım üçüncü golü de Sinan Özkan'ın 66'da attığı golle bularak iyice rahatladı.

Çaykur Rizespor bu golden sonra Giresunspor ceza sahası içinde bulduğu birçok pozisyondan yararlanamadı. İbrahim Üzülmez'in öğrencileri aradığı golleri 80'de Ozan ve 85'te Mehmet Uslu ile buldu. Çaykur Rizespor maçın sonlarında ev sahibi Giresunspor ceza sahasında kontrataklarla beraberlik golünü aradı. Ancak başka gol olmayınca maç Giresunspor'un 3-2 galibiyeti ile sona erdi. Giresunspor gelecek hafta deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Rizespor ise kendi evinde Ümraniyespor'u konuk edecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap