SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > GELECEK İÇİN BİRLEŞİN

GELECEK İÇİN BİRLEŞİN

24 Mart 2018 Cumartesi - 07:00








Geçmişteki çekişmeleri bir kenara bırakalım, Trabzon için ele verelim, birlik olalım, beraber olalım, bir bütün olalım. Şimdiye kadar yaşananları unutalım, Trabzonspor’umuzu arzulanan yere emin adımlarla götürelim. Bunun için neler yapılmalı, bunları hep beraber taşın altına elimizi değil, vücudumuzu koyarak, fedakarlıklar yaparak gerçekleştirelim.

Trabzonspor’da şimdiye kadar başkanlık, yöneticilik yapan, şehrin ileri gelenleri, zenginleri, iş adamları siyasetçileri, kongre üyeleri kısacası tüm Trabzon sevdalıları, sen-ben kavgalarını bırakıp, Trabzonspor için beraberlik içerisinde gelecek için birleşmelidir.

Ortak akıl her zaman için faydalıdır. Çıkarılacak olan ve her kesimin benimseyeceği bir isim ve yönetim kurulu yapılarak, tek bir listede anlaşılarak tüm Trabzonluların önüne konmalıdır.

Bu dönem içerisinde de verilen sözler yerine getirilmelidir. Söz vermek başka bir şeylere benzemez, söz ağızdan çıkar. Büyüklük ve adamlık da buradadır. Sözünü yerine getirmelisin başkan.

Trabzonspor’u artık layık olduğu yere, gerçek yerine getirmek en büyük görevimiz olmalıdır.


Başkan, yönetim kurulumuzdan sonra, sırasıyla yeni sezonda hangi teknik kadroyla yola çıkılacak, scout ekibinde kimler olacak, sportif direktör kim olacak, 2018-2019 futbol sezonunda hangi oyuncular takımda kalacak, hangi oyuncalara teşekkür edilip yollar ayrılacak, eğer transfer yasağı kalkarsa hangi mevkilere oyuncular alınacak? Bunların çalışmalarına kongreden hemen sonra başlamak gerekir.

Trabzonspor’un bu sezon içinde hedefi hala sürmektedir. Bu nedir? Ligi beşinci bitirip UEFA Avrupa Ligi’ne gitme şansı vardır. Bu hedefe de kalan sekiz maçta alınacak iyi neticelerle gidilebileceği gerçeği vardır.

Altını boyaya boyaya, altını çize çize bir kez daha söylemek istiyorum. Birlik, beraberlik, bütünlük içerisinde Trabzonspor’un geleceği için birleşelim.

Trabzonlular, inatçı, hırslı, azimli insanlardır. Hiçbir konuda mağlubiyeti kabullenemezler.

O zaman gelin gelecek için birleşelim.


Her şey Trabzonspor için.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap