SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > GEÇMİŞE TAKILI KALMAK

GEÇMİŞE TAKILI KALMAK

12 Mayıs 2018 Cumartesi - 09:13








            Trabzonspor, 2017-2018 sezonuna '50. yılda şampiyonluk' parolasıyla başladı. İlerleyen haftalarda bu yarıştan koptu. Önünde iki hedef kalmıştı, bir tanesi Ziraat Türkiye Kupası… O hayaller de on altı takım kadar devam etti, bitti. Son hedef de ligde yakalanabileceği kadar üst sıralar yakalanıp, UEFA Avrupa Ligi'ne gitmekti, bu iddia da Akhisar'ın kupayı almasıyla başka bahara kaldı.

            Trabzonspor lige yanlış teknik kadro seçimiyle başladı, aynı zamanda başkan ve yönetim kurulu gerekli transferleri yapamadılar. Sezon başı yapılan kamplar, sezon başı oynanan hazırlık maçları takımın gerçek yüzünü gösteremedi, çok hatalar yapıldı, şimdi bu satırlarda tekrar tekrar onları yazarsam sayfalar yetmez.

Trabzonspor iyi gitmeyince de tekrardan teknik kadro değişimine gidildi. Tabii bu arada ödenmeyen 250 bin EURO yüzünden az kalsın transfer yasağı geliyordu, bu paranın ödenmemesinde ben biraz da art niyet görüyorum. Bu konuyu da burada keserek diğer farklı konulara kısa kısa değinmek istiyorum.

            Giden yönetim tarafından ödenmeyen teknik kadro ücretleri, futbolcuların ödenmeyen paraları, çalışan profesyonellerin ödenmeyen ücretleri, turizm şirketine ödenmeyen paralar takımın üstünde istemeden de olsa psikolojik rahatsızlık yaratmıştır. Bu olaylar sonuçta profesyonel takımı olumsuz yönde etkilemiştir.

            Yeni teknik kadronun gelişiyle birlikte, ara transferde yeterli transferlerin yapılamayışı da işin tuzu biberi olmuştur.


            Sürekli olarak teknik kadronun 'krizlerin içine geldik' demeleri de hiç olumlu olmamıştır. Görevi kabul ederken siz bu krizleri biliyordunuz.

Krizlerle başa çıkabilen kimdir? teknik adamlardır. Çözen kimdir? Teknik adamlardır.

            Sonuçta hemen hemen 2017 – 2018 sezonuna baktığımız zaman istenilen başarıları yakalamayı bırakın, kaoslarla devam eden bir sezon hala devam ediyor. Bir de utanmadan bir maç kazanıldığında Trabzonspor’da tam 63 kişi kulüpten prim alıyor. Bunlar da sorgulanmalıdır.

            Son olarak yeni gelen Sn. Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi büyük bir sorumluluk almışlar.

            Allah yardımcıları olsun. Trabzonspor Türk futbolunda her zaman başarılı olmak zorundadır. Her şey yeni yönetimin yanında olsun. Başarılar diliyorum.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap