SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun...

05 Kasım 2018 Pazartesi - 09:41








Oynamasına müsaade etti geniş alanda kaldı bordo mavililer. Rahat çıktı Bursaspor iki üç kişilik cılız hücumlar geliştirdiler. Rodeyega golü attığında Ünal hocanın tuzak kurduğunu düşündüm. Arkada denen pasları kovalıyormuş bizimkiler. Sosa kaptı, Burak-Sosa-Rodeyega tabela değişti.

Memleket ligi işte oynamadan, hatta topu rakibe bırakarak da gol atabilirsin. Rodeyega ve Burak iki fırsat daha yakaladı başlangıç pasını yeşil beyazlılar vermişti.

Sezonun iyi futbollarından çok uzaktı Trabzonspor. Belli ki bu haftayı da keyifle geçirmişler. Geçen her dakika daha bir çöktü bordo mavililer. Kadroyu kurarken şu durumu ön göremeyen hocamız gözlerinin önünde Trabzonspor ezilirken önlem almak istedi. Tabelada 17 nolu forma yazınca ortalık karıştı. Hocaya hürmet, formaya sevgi, tribüne saygı hepsi yerle bir oldu. Elleri kolları, ağzından çıkanı ortalığı yıktı Burak Yılmaz. Belli ki Trabzonspor ile hiçbir bağı kalmamış.

Bitime üç dakika kala topu ağlarımızda görünce anladık ki Trabzonspor'un hocası yok. Kariyeri yüksek futbolcular kafasına göre oynuyor, işlerine geldiği gibi maçına, ortamına göre zorluyor. Şartlar gereği futbolcuya dayalı sisteme teslim olursan sonuçlarına razı gelmek durumundasın.

Şu kadroyu sisteme uyduran bir aklı olsaydı Trabzonspor'un ligin lideriydi buda benim iddiam.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap