SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Elimizle verdik...

Elimizle verdik...

17 Aralık 2018 Pazartesi - 09:29








Ayıp etti bizim uşaklar!

Futbol futbol olalı böyle eziyet görmedi. Adamların sahası ha! Biraz acıma olur insanda. Sizi şiddetle kınıyorum Ünal hoca! Tamda bizim Şenol Güneş'in Kara Kartal olduğu haftada bu yapılır mı?
Nasıl olurdu o kadar baskılı oynarsın? Tüm takım önde basar kendi silahıyla ustanı boyun eğdirirsin.
Çaresiz kaldı siyah beyazlılar. Zayıf bir taşra takımı gibi iki üç kişilik etkisiz çıkış fırsatları yakaladı. Devre sonu yakışıklı kaleci altı pasta harman dalı oynuyordu. Kolombiyalı Rodeyega topu ağlara yuvarlarken "doğrusu kolbastıdır uşağım bırak bu filmleri" diyordu.
Ya bak ha bu işe dakika geçmeden bir daha attılar. Nwake yine çaresiz bıraktı güzel uşağı...
Kalan bölüm zor geçti tuzağı fark etti karşı taraf. Çok üzerimize geldiler, ciğerimize kadar girdiler. Sosa sakatlandı çıktı, Batuhan yeri dolduramadı. Ekuban ürküttü sadece. Orta sahanın devre dışı kaldığı ortamda, çift forvet ne alaka cevap buladım. Duaları soktuk devreye, hatim indirdik yinede olmadı.
Son yarım saatin açıklaması yok. Gözlerinin önünde oyun cereyan ederken nasıl müdahale edilmez. İlk bir saatin mimarı teknik adam sonrasına nasıl çare bulamaz.
Yazık oldu Uğurcan Çakır'ın gayretine, dörtlü savunmaya, Onazi, Sosa ve Abdülkadir'e...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap