SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Eksik kadroyla bu kadar

Eksik kadroyla bu kadar

21 Ocak 2019 Pazartesi - 09:12








İkinci yarının ilk maçında iki kaliteli orta saha oyuncusu Onazi ve Sosa’nın yokluğunda Ünal hoca en iyi onbiriyle sahaya çıktı. Karşısında Abdullah Avcı’nın takımı Başakşehir vardı, çok kaliteli ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir ekibe karşı oynamak kolay değildi. Trabzonspor ilk 10 dakikada Başakşehir’i adeta bunalttı, maçın başında kazandığı korner atışlarında Başakşehir defansına zor anlat yaşattı ancak skoru elde edemedi. Yusuf Yazıcı’nın korneri kaleci Mert’i zor durumda bıraktı, top direkten oyun alanına geri döndü. Bu ana kadar ekonomik bir futbol ortaya koyan Başakşehir, 23.dakikada Visca’nın pasında toplu buluşan Robinho ile gole çok yaklaşsa da Uğurcan’ı geçemedi. Hemen arkasında İrfan Can’ın kafa vuruşu, Uğurcan’da kaldı. Hemen sonrasında Arda’nın nefis pasını İrfan Can iyi değerlendirerek Başakşehir’i 1-0 öne geçti. Bu golde Pereira hatalıydı. 10 dakika sonra bu kez Robinho’nun asistinde Clichy kaleci Uğurcan’a harika bir feyk atarak topu Trabzonspor ağlarına gönderdi. Bastıran Trabzonspor’du ancak golleri bulan Başakşehir oldu.

İkinci yarıya yine Başakşehir hızlı girdi. Sağ taraftan atılan topta Arda ile Ekuban’ın mücadelesinde top Ekuban’a çarparak ağlara gitti. Hemen akabinde Ekuban, defanstan kaptığı topu Başakşehir ağlarına göndererek durumu 3-1’e getirdi. Bence Trabzonspor’da günün en iyi oyuncusu Yusuf Yazıcı, çok koştu müthiş bir performans sergiledi, bu güzel oyununu da harika bir golle taçlandırdı. Bu golle fark bire indi. Trabzonspor tam havaya girmişken, Başakşehir’in dördüncü golü umutları söndürdü. Ve Başakşehir maçı 4-2 kazandı. Bu kadroyla ancak bu kadar olur. Onazi ile Sosa’nın yokluğu da belli oldu ama Ünal Hoca ve taraftar üzülmesin. Trabzonsporlu oyuncular ellerinden geleni yaptılar, onların hepsini kutluyorum, harika bir maç oldu. Trabzonspor’da kadro eksikliği nedeniyle Ünal Hoca’nın yapacağı fazla bir şey yoktu. Abdullah Avcı’nın elinde çok kaliteli oyuncular vardı. Bu arada maçın kırılma anı, Ekuban’a yapılan hareket yüzde yüz penaltıydı. Hakem bunu pas geçti. O penaltı verilseydi durum değişebilirdi niye VAR’a gitmediler merak ediyorum…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap