SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > DOSTLUK MAÇI

DOSTLUK MAÇI

14 Mayıs 2018 Pazartesi - 08:00








Bursaspor İstanbul’da Fenerbahçe’ye karşı çok iyi oynarken son maçında yeşil-beyazlı formaya hizmet eden Batalla’yı da uğurlamak için sahaya çıktı. Tribünlerde dostluk rüzgarları esti. Her iki takım seyircileri de iki takımı alkışladılar.

Trabzonspor maça çok iyi başladı. N’Doye ile öne geçti, arkasından belki de yılın en iyi futbolunu oynayan Yusuf Yazıcı’nın önce topu direkten döndü, sonrasında genç oyuncu yaptığı driplingle harika bir gol atarak skoru 2-0’a getirdi.

Trabzonspor’da Sosa, Kucka ve Okay yokken Olcay, Yusuf ve Abdülkadir mükemmel paslaştılar. N’Doye de bunlara katılınca zevkli bir karşılaşma izledik. Bursaspor’da ise Aziz Behich ve Yusuf Erdoğan’a kaleci Uğurcan engel oldu.

Beni sevindiren şey, Uğurcan’ın her geçen gün üzerine koyması. Oynadıkça daha iyi olacaktır. Türk futbolu iyi bir kaleci kazanıyor. Trabzonspor maalesef Avrupa’ya gidemiyor ama yeni yönetim kurulunun alacağı önemli kararlar var. İlk yarıda Olcay'ın attığı güzel golden sonra Bursaspor skoru 3-1’e getirdi.

İkinci yarıda dostluk rüzgarları esti. İki takım da temiz bir futbol oynadı. Abdülkadir’in gördüğü sarı karttan başka olumsuz bir durum yoktu. N’Doye kazanılan penaltı vuruşunu kaleciye nişanladı. Sonunda her iki takımın da mutlu olduğu bir maç oldu. Trabzonspor taraftarlarına üzülüyor. Trabzonspor’un hiçbir iddiası yok ancak tribünleri yine doldurdular. Yeni yönetim önümüzdeki yılı düşünecek. Yeni hocası yeni oyunculara dönecek. 40 yıldır milleti kandıran bu yönetimleri biz de istemiyoruz. En son şampiyonluk 1982 yılında Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz nezaretinde kazanıldı. Özümüze döneceğiz. Uğurcanlar, Yusuflar, Abdülkadirler takımda çoğalacak. Trabzonlu taraftarlar zevkli bir takım izleyecek. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap