SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Dönüm noktasu Malatya olacak

Dönüm noktasu Malatya olacak

09 Kasım 2018 Cuma - 08:58








Ünal Karaman ile en son annesinin vefatı sebebiyle Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde görüştük. Mevcut durumu nedeniyle futboldan çok fazla konuşmamıştık ama o günden sonra çok şey yaşandı futbola dair.

Arda Turan’ın İstanbul’daki olayları Burak Yılmaz’ın ismini de gündeme getirdi ve Burak’ın performansı tartışılmaya başlandı. Erzurumspor ve Antalyaspor maçlarındaki puan kayıpları, yönetimin maddi kaynak sıkıntısı derken muhalifler Trabzonspor’da kazanıkaynatmaya başladı. Herkes puan kayıplarının sorumlusu olarak Ünal Karaman’ı hedef gösterdi. Oyuna doğru müdahalede geç kalan Ünal Karaman taşa tutulurken Bursaspor maçında Burak Yılmaz büyük bir hata yaptı ve özür dilemek yerine inadına  devam edince eleştiri okları Ünal hocadan Burak Yılmaz’a döndü.

'Burak Yılmaz şöhreti taşıyamadı' şeklinde haberler çıktı yerel basında. “Ben starım, ben Türkiye’nin en iyi forvetiyim” iddiasını bırakmayan Adanalı futbolcu Trabzon camiasını hiçe saymış oldu. Bugün Malatyaspor maçı kadrosuna alınmayınca sözleşme feshedilecek mi, bu konu konuşuluyor. Öncelikle Trabzonspor yönetimi zor bir yıl geçirdi ve 2019 yılına girmeden önce söylemek gerek: Trabzonspor tarihinin en amatör yönetimini izliyoruz. Yaşanan olayların tamamında kriz yönetimi sıfırdı!

Asbaşkan ve birkaç başkan yardımcısı dışında çok fazla yönetebilen isim yok Ağaoğlu’nun yanında. Trabzonspor’u şu an iki kişi ayakta tutuyor. Biri Ahmet Ağaoğlu, diğeri ise Ünal Karaman. Bu kadar yoğun baskı altında başkanlık ve teknik direktörlük yapmak dünyanın en zor işi. Çünkü Trabzonspor’da yerel basın dedikodu ile iş yapıyor, camiada ise hayatında futbol oynamayan isimler yorum yapıyor.

Trabzonspor’a dair konuşulacak çok şey var.


Malatya maçından sonra zaten önemli açıklamalar gelecek.

Kritik maç bu akşam. Alınacak sonuç Ünal hoca dahil herkesin kaderini tayin edecek!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap