SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Dolby stereo aliş

Dolby stereo aliş

20 Aralık 2017 Çarşamba - 07:10








Dünyanın her yerinde yaygın olarak kullanılır. Stereo, sesi iki ayrı kaynağa bölerek müziğin hacmini arttırandır! Dolby ise sadece bir filtre sistemidir!

Bu sistemi geliştiren kişide İngiliz Bay Dolby’dir ismi de oradan gelir!

Biri vardır ki adı Alişko; yıllar içerisinde bu şehirde her bürokratın, her vekilin, tüm insanların karşısında birbirinden ayrılmış ses karakterleri gibi bir yaprak misali sağa eğrilmiş sola eğrilmiştir. Kendi yaşam şeklini güzelleştirmek adına her çiçekten bal alma sanatını icra etmiştir. Ülkesi adına Anzer Balı üretememiş olsa da; Dolby-Stereo Alişko, ‘elindeki kalemin neyi ifade ettiğini bilmeden’ çeşme-i irfandan kana kana su içen birisi olarak, Nefi’yi kıskandırmıştır. Yaşam biçimidir bizleri ilgilendirmez.

Dinle Alişko!

Tek arzuları Amerikan emperyalizmine karşı çıkarak Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı için arkadaşları ile birlikte bir ülkü uğruna can veren, tarihin unutturamadığı rahmetli Deniz gezmiş ve de arkadaşlarının vatansever olduklarını algılamakta zorluk çekebilirsin!


Şuan tüm İslam alemini yakından ilgilendiren Kudüs olayının öncelerinde Filistin’deki Amerikan İngiliz ve de İsrail’e karşı mücadele başlatan yüz arkadaşı ile birlikte orada mücadele verenlerin başında Deniz Gezmiş’in olduğunu bilmeyebilirsin! Kıbrıs’taki bağımsızlığımız için öğrenci hareketlerine öncülük edenin Deniz Gezmiş ve arkadaşları olduğunun farkında bile olmayabilirsin!

İstanbul’da 6 filodaki Amerikan askerlerini denize dökerlerken o zamanın Amerikan yandaşları bile Deniz Gezmiş vearkadaşlarına hak vermiş durumdayken bunları da bilmeyebilirsin!

ŞİMDİ BİLECEKSİN ALİŞKO

Bu isimler senin profilinle yan yana durmaz onların davaları ülke içindi! Dolby stereo ses düzeyinde değildi. Bundan öncesi ile şimdiki Amerikan emperyalizmi aynı mantıkta karşımızda dururken bakar kör olma! Seni örnek alacak gençler olmayacağına göre vıdı vıdılarla söylem geliştirme! Unutma ki; Deniz Gezmiş ve arkadaşları Türkiye Cumhuriyeti’nin hiç bir askerine, hiç bir polisine, hiç bir Türk vatandaşına mermi sıkmamıştır. Korkmadılar vatan sevgisi uğruna ölümü arkadaş edindiler! Bu değerlerin üzerinden çeşme-i irfandan kana kana su içerek yüreğini ferahlatma yolunu seçme!

Unutma ki Dolby -stereo Alişko paralı askerlerle, kalemşörlerle hiç bir kazanılmış zaferin tablosu yapılmıyor, yapılmamıştır da… Birden bire kanat kırarak Deniz Gezmiş’in dövizi ile sahneye çıkmandaki sebepler dahi önemli değildir. Bu dava yağmur resitali olsa yere düşen hiç yağmur tanesinin üzerinde Alişko yazmaz! İşte bu nedenle, o dönemin söylemidir; bu yoldan dönenler oldu, mum gibi sönenler oldu ama onlar hiç dönmediler üç fidan olarak tarihe not düştüler !!!


Bizler AMERİKA’NIN İNGİLİZ’İN İSRAİL’İN emperyalizmine karşı koyan bu güzel insanları vatanlarına saygı duyan saygının efendileri olarak bilmenin gurunu yaşarız!

Dolby -stereo Alişko

Bilmem anlatabildim mi!!!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap