SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > DERS ALINMALI

DERS ALINMALI

19 Mayıs 2018 Cumartesi - 06:11








Bir sezon daha Trabzonspor için hayal kırıklığı ile tamamlandı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan BordoMavililer baştan yaptığı yanlış planlamanın faturasını ligi 5. sırada bitirerek ödedi. Ersun Yanal ile sezona başlanması hataydı, daha sonra takımın Rıza Çalıbay’a teslim edilmesi yanlışların en büyüğüydü. Bir kere hoca tercihleri kötü günlerin habercisi oldu Bordo-Mavili ekibin. Bir de bunlara transferdeki yanlış tercihler eklenince Karadeniz ekibi için koca bir sezonun boşa kürek çekilmesi kaçınılmaz idi. Önemli olan, yapılan hataların bundan sonra tekrarlanmaması. İşte burada iş yönetime düşüyor. Trabzonspor’un zaten ekonomik durumu ortada. Yani bundan sonra yönetimin yapacağı iş transferde ayağını yorganına göre uzatması olacak. Doğru yapılanma ve planlamayla yolunda ilerleyecek. Bu geminin daha başka yürümesinin imkanı yok. O nedenle geriye dönüp bakıldığında öz değerlerin takıma daha fazla katılmasının Trabzonspor’un yararına olacağı gerçeği de önümüzde duruyor.

Maça gelince...

İki takım da zaten maç bitsin de tatile gidelim havasındaydı. Rıza Çalımbay yine gençlere şans vermeyerek istatistiğini düşündü. Sonuçta kendisi için son maçtı ve onu da galibiyetle uğurladık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap