SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Deplasmanda galibiyet ilaç oldu

Deplasmanda galibiyet ilaç oldu

27 Kasım 2017 Pazartesi - 08:03








Trabzonspor uzun zamandır deplasmanda kazanamıyordu. Rıza hoca bu maça mutlaka üç puan almak için çıktı. İleride Castillo, Burak ve N’doye ile gol aradı. Lige iyi başlayan Sivasspor’da Samet hoca önde Muhammed ve Kone ile gol arayışındaydı. Maçın başında her iki takım da rakiplerine üstünlük sağlayamayan bir görüntü çizdi. İki takım da orta sahayı kontrol edemiyordu. Trabzonspor’un orta sahası Okay, Onazi ve Yusuf rakip orta sahaya pek üstünlük sağlayamadı.

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak aldığı pası nefis bir vuruşla gole çevirerek takımını öne geçirdi. Golden sonra Sivasspor daha çok yüklenmeye başladı. Bordo-Mavili ekibin orta sahası pek iyi mücadele etmeyince geri dörtlü de şaşkın bir görüntü içersindeydi. Uğur Demirok’un yaptığı hatayı eski oyuncumuz Muhammet affetmedi. Sivasspor beraberliği sağladı.

İlk yarıda Sivas’ın orta sahasındaki Rbayka ve Emre iyi mücadele ettkleri için Sivasspor daha iyi göründü. Golde hatası olan oyuncu Uğur'un yerine Hubocan’ı oyuna aldı Rıza Çalımbay, ilk yarı böyle bitti.

İkinci yarıya Rıza hoca Onazi’nin yerine Kucka ile başladı. Trabzonspor biraz daha takım oyununu oynamaya başladı bu değişiklikle beraber. Yine mücadele içinde geçen ikinci yarıda bence geleceğin yıldız oyuncusu Abdulkadir son on beş dakika oyuna girince maçın şekli değişti. Sağ kenardan Pereira ile yaptığı atakta önce Mas vurdu, ardından Kucka’nın şutu da direkten döndü, gelen topu N'Doye'un yaptığı asistle nefis bir kafa golü Okay’dan geldi ve Trabzonspor uzun zamandır hasret kaldığı deplasman galibiyetine kavuşmuş oldu.

Bordo-Mavililer kötü başlayıp bence iyi bitirdi. Son on dakika Sivasspor yoruldu Trabzonspor rakibini son dakikalarda sahadan sildi. Bordo-Mavililer üçüncü golü de bulabilirdi. Rıza hocaya da söyledim, bu takımın Abdulkadir’e ihtiyacı var. Çok yönlü bir oyuncu, 'geleceğin yıldızı olacak' diye düşünüyorum. Kısa sürede oynasa katkısı büyük oldu. Rıza hoca da bunu biliyor. Abdulkadir’e çok güveniyor.


Trabzonspor uzun bir aradan sonra aldığı bu deplasman galibiyetiyle ekstradan moral kazandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap