SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Deplasmanda 1 puan iyidir

Deplasmanda 1 puan iyidir

28 Ocak 2019 Pazartesi - 09:19








Trabzonspor maça iyi başladı. İlk dakikalarda Yusuf’un frikiği kalecide kaldı. Arkasından Sivasspor’un yeni transferi Diabate’nin sol taraftan yapmış ortada kötü bir kafa vuruşu sonrası top auta gitti. Trabzonspor’un orta sahasındaki iki Abdulkadir ve Yusuf’un mücadelesi, Sivasspor’un N’Dinga, Hakan ve sağ taraftan Douglas mücadelesiyle eş değer görüldü. Her iki orta saha da hücumda etkili olamadı. Sivasspor ve Trabzonspor orta saha oyuncuları bir türlü forvetlerine destek olamadılar, çok top kaybı yaşandı orta alanda. Sivas’ın yeni transferi Diabate iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. İlk yarım saatte Trabzonspor’da Nwakaeme ve Abdulkadir Ömür sahada hiç yok gibiydi. Devre biterken Sivasspor’un iki yan topta da Uğurcan iyi yer tuttu ve gole izin vermedi.

İkinci yarıda adeta bambaşka bir maç izledik. 70’inci dakikadan sonra maç nefes kesti. İkinci yarının başında Abdulkadir’in şutu yandan dışarı gitti. Arkasından Emre Kılıç’ın şutunda Uğurcan başarılıydı. Her iki takım da maçı kazanmak için hücumda iyi göründü. 60.dakikada Rybalka’nın şutu direkten döndü. 74’de Sivasspor’un hocası Hakan, Muhammet’in yerine Kone’yi oyuna soktu. Sol taraftan da oyuna girer girmez Trabzonspor ağlarını sarstı. Hemen 1 dakika sonra sahada hiç olmayan Nwakaeme biraz canlandı. Sol taraftan getirdiği topla Rodallega buluştu. Rodallega da müsait pozisyonda olan Abdulkadir Parmak’a bıraktı, bu oyuncunun müthiş şutu golle sonuçlandı. Arkasından yine Trabzonspor’un iki tane şanssız pozisyonu vardı. Yusuf’un pasında Nwakaeme’nin şutunda top direkten döndü. Nwakame’nin pasında da Ekuban bu kez direğe takıldı. Şunun altını çizmek istiyorum, Abdulkadir Ömür’e yıldız diyoruz ama iki haftadır sahada yok. Ama diğer Abdulkadir Parmak bugün ön plana çıktı golünü de attı. Açık konuşmak gerekirse Trabzonspor 3 puanlı sistemde ligden kopmuş gibi görünüyor. Artık hedef Türkiye Kupası olmalı. Çok sakat oyuncumuz var. Yedekten oyuna girecek oyuncu sayımız az, kadromuz yetersiz. Ama ben Ünal Hoca ve futbolcularımızı kutluyorum, iyi mücadele ettiler. Kaleci Uğurcan benden iyi not aldı. Diğer yıldız oyuncumuz Abdulkadir Ömür kendin bir izlesin, bir oyuncuda bu kadar düşüş olmaması lazım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap