SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Değerlerimizi bir bir kaybediyoruz

Değerlerimizi bir bir kaybediyoruz

27 Ağustos 2018 Pazartesi - 09:27








Reklamlarda ormanla ilgili var ama maalesef yapılanların aksini gösteriyor

Televizyonda bangır bangır doğayı korumakla ilgili reklamlarını görüyoruz. Geleceğimiz için önemli rol oynayan doğa için sevindirici bir gelişme!

Ama gerçek hayata döndüğünüzde maalesef durum içler acısı. Dağı taşı delerek geleceğimizi karartan işlere imza atmalarına ne demeli. Bu ne tezatlık.

Bir yandan doğayı korurken öte yandan köylerde 10 katlı binalar dikiliyor. Hesler zaten başlı başına bir olay. Kontrolsüz, hesapsız, kitapsız yapılan işlerin sonu her zaman facia. İşte bizde bu faciayı yaşayacağımızı söyleyebilirim. Çirkin yapılaşma, betonlaşma şehirlerden köylere indi. Köylerde ki bu çirkin yapılaşmalara sayın Soylu set çekmeye çalışsa da bunda başarılı olduğunu söyleyemem. Çünkü herkes bildiğini okumaya devam ediyor. Evler yapılmaya, kat üstüne kat atmaya devam. 10 kat’a varan apartmanları dikilirken devlet yetkililerinin nerede olduğunu merak ediyorum.

Doğada yapılan bu katliamlara kimde ses çıkarmaz ama gün gelir doğa intikamını alacağından kimsenin şüphesi olmasın.


O yüzden yaptığımız işleri 10 defa ölçüp bir kere biçeceğiz. Bu düstura uymaz bildiğimizi yapmaya devam edersek elimizde ki bu cennet yöremiz elimizden kayıp gidecek. Siz siz olun ne olursa olsun, kişisel menfaatleri bir kenara bırakıp değerlerimize sahip çıkalım. Sonuça kazanan biz olacağız... Kalın sağlıkcakla...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap