SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Çok şükür gol yemedik

Çok şükür gol yemedik

05 Kasım 2017 Pazar - 07:34








Galatasaray galibiyetinden sonra Kayserispor karşısında alınacak üç puan önemliydi. Trabzonspor-Galatasaray maçındaki 11’inden Olcay’ın yerine Castillo ile başladı Rıza hoca.

Her iki takım da alan ve adam markajı ve aynı oyun sistemiyle maça başladı. Bu da ilk yarının silik geçmesine neden oldu. Trabzonspor savunmasının ortasında oynayan Uğur ve Durica Umut’u sahadan sildiler. Kayserispor Deniz ve Mendes ile etkili olmaya çalıştı.

Trabzonspor’un hücum oyuncuları Casttillo ve N’Doye'ye top gelmedi. Ancak mücadele edebildiler. Orta sahada Yusuf Yazıcı sahada yok gibiydi. Kayserispor’un orta sahadaki oyuncularının dirençli olmaları bunun nedeniydi. Onazi ve Okay iyi mücadele etti. Onazi sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra oyuna Sosa girdi. İkinci yarıda Kayserispor üstünlüğü yakaladı ve daha çok saldırmaya başladı. Trabzonspor’da Onazi çıkınca geriye yaslanıldı.

Fizik gücü noksan bir Trabzonspor gördük sahada. Sosa henüz hazır değil. Oyuna girdikten sonra takıma katkısı olmadı. İkinci yarıda bu futbolcuya Yusuf Yazıcı da eklenince Trabzonspor sahada yok gibiydi. Takım taktiğinde bir iki oyuncu oyundan düştüğü için bunda bir eziklik görüldü Trabzonspor adına.

Oyunun sonlarına göre Abdülkadir oyuna dahil edildi. Bu arada Kayserispor’un akınlarında Onur başarılıydı. Trabzonspor’u adeta mağlubiyetten kurtaran adamdı Onur. Trabzonspor'un iyi tarafı, her futbolcu iyi mücadele etme isteğindeydi. Ancak fizik güçleri zayıf olduğu için bunda da başarılı olamadılar.


Kayserispor kalecisi en rahat maçını oynadı. Trabzonspor’un kaleye şutu yok. Son dakikada benim anlamadığım bir nedenle Abdülkadir’in golü güme gitti. Hakem faul mü verdi ofsayt mı verdi anlamadım. Arkasından en son dakikada yine Abdülkadir yakaladığı fırsatı değerlendiremeyince ligin iyi takımlarından Kayserispor’dan bir puan almayı başardık. Hele şükür bir maçı gol yemeden bitirdik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap