SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Çok geç olmadan...

Çok geç olmadan...

09 Aralık 2018 Pazar - 09:31








MUHTEŞEM oynamış Trabzonspor’un üzerine Rizespor’un da iyi futbolunu yazmak isterdim ama olmadı. O güven, o özveri yoktu yeşil mavililerde. İlk devre bitmeden skoru alabilirdi Rizespor. Gol atabilecek fırsat sayısı çok fazlaydı. İnancı yoktu hücum hattının.

Kafalar hazır değildi, biraz akıl, biraz tecrübe, soğukkanlılık olsaydı 3 puanı alırdı Rizespor. Çılgın bir saha dizilişiyle çıktı  Galatasaray. Denge, balans diye bir şey var futbolda. Çok hücumcuyla oynamak çok pozisyon, gol getirmez. O hareketin yönü, yöntemi olmalı. Memleketin futbol direktörlüğünü yapmış hoca, nasıl bu derece anlamsız kalır.

Hiç pozisyon bulmadan kırk beş dakika nasıl bir şeydir? Hangi aklın, mantığın ürünüdür. Bir beyin yanması, kabloların işlememesi var anlaşılır değil. Öyle bir şey işte Türk futbolu bir şans anıyla gol bulup, imparator olunuyor ne yazık ki. Eğrisi doğrusu ikinci maçını yazıyorum Rizespor'un. Çok şeyi tamam, iki şeyi eksik. Bir akıllı, etrafına ustalığını kabul ettirecek santrafor arkası, pozisyon hazırlayacak, gol atacak özellikte futbolcu birde, bu yalı kazığı Muriç midir, Vedat mıdır nedir? Yerine ekibin ihtiyacı olan santrafor.

Benden söylemesi bir değil, bin maç oynasa da birini kazanamaz Rizespor. Ama Galatasaray deplasmanından alınan 1 puan da iyidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap