SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Çakallarla dans...

Çakallarla dans...

01 Kasım 2017 Çarşamba - 09:00








Hiç olur mu ?.. Çakal dans eder mi?.. Evet eder, bizim çakallar dans da eder, dansözlükte yaparlar, hele onların dansının yanında Asena amatör kalır. Bizim camiada bazı çakallar çok iyi dans eder, çok iyi dondurma yalarlar, yaladıkları önce tatlı gelir, yedikleri yerden biraz uzaklaşınca da kusmaya başlarlar.

Dondurma iyi değil derler, halbuki dondurmanın külahını bile yemişlerdir. Bunların derdi dondurma yemek değil, bunların derdi dondurma kazanını yemektir. Bir siyasetçi ile birlikte uzun uzun sohbet ettik. Bu kendilerini çakal zannedenler siyasetçiye dernek adına bazı şikayetlerde bulunmuşlar. Dernek adına işler yapılıyor ve paralar yeniliyor diye. Bu çakallar düne kadar bizim arkadaşlara gidip “Bizi de dahil edin” deme cesaretini göstermişler...

Bu çakalların işi leş yemek, bizde leş yok. Bizde adamlık var, adam olan adam gibi davranır. Dondurmayı külahı ile yiyerek dondurma kazanı istemezler. Dönelim özetine... Herkesin bildiği gibi, Yılbaşı, Ramazan ve Kurban bayramlarında dernek olarak gazete çıkartıyoruz. Buraya kadar her şey tamam. Tüm arkadaşlara söylediğimiz tek şey var, dernek adına çıkan gazeteye aldığınız reklam bedelinin büyük bir bölümü sizin, diğer kısmı ise derneğe kalacak ve masraf, kira bedeli olarak Özel İdare’ye yatacak. Buraya kadar da her şey tamam...

İşte o çakallar değil dernek gazetesine reklam almak, alınan reklamlara ortak olmak isteyenlerdir. Peki... Dernek gazetesine reklam alıp kendi primini kestikten sonra gerisini derneğe veren arkadaşlar enayi mi? O arkadaşlarımız iş adamlarından destek alacak, çakalları ortak edecek. Yok öyle yağma. Benim olduğum yerde adaletsizlik olmaz. Bu yetmedi. Herkesin bildiği gibi kendime ait haber sitem var ve bu site aynı zamanda organizasyon şirketi. Bu şirket adına yaptığım organizasyonlardan bu çakallara pay verecekmişim.

Veya bu şirket adına yaptığım organizasyonları siyasilere “Dernek adına yapıyor” diyeceksiniz. Zaman zaman, sinirlerim tavan ediyor. Bu çakalların tüm konuşmaları kulağıma geliyor. Az kaldı, sabrın sınırız bitmek üzere. Aslında bu çakallar ile çok iyi dans etmesini de bilirim. Onların anladığı dilden çok iyi konuşurum. Tabii olaylar sınıra geldi, sınır ihlaline kurban gidecekler. Neyse bu konuyu kapatıyorum. Anlayan çakallar anladı. Herhalde sınır aşımının ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Dönelim siyasete... Siyasetin içinde de bu çakallardan çok var.


Bilmediğimiz oyunlar, bilmediğimiz danslar, kendini bitiren eylemler, birilerinin yanında görünüp birilerine şirin gözükenler, parti ismi kullanarak “ben buyum” diyenler... Aslında “ben buyum” diyenler hiçbir şey değiller. Rize’nin yüzde 81’i AK Partili değil mi? İyi o zaman. Herkes AK Partili ise kimse çalışmasın, devlet memuruna, polise gerek yok. Teksas hayatı yaşayalım. Adliyeye gerek yok, resmi kurumlara gerek yok, Yüzde 19 için kurumları küçültelim, herkes kendi işini halletsin. Rize’de kimse vekil, kimse bakan, kimse başbakan değil ki, Herkes Cumhurbaşkanı olmuş bizim haberimiz yok.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap