SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSUDUR

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSUDUR

17 Temmuz 2018 Salı - 09:34








Yine mi doğru anladım Ünal hocam, durup dururken bu da nereden çıktı? 'En az 5, olmasa 7-8 oyuncu transferi lazım' diye buyurmuşsun Slovakya kampından. Bu transfer istemine ilk sözüm '7-8 yetmez hocam, bu sayı oldu olacak 11 veya 18 olsun.
Kesmezse sayıyı daha da artırabiliriz'.

Yahu şu Trabzonspor’un ve Trabzonlu oyuncuların ne günahı var ki çekmekle bitmiyor? Şu cesaretsiz hocalardan bıktılar usandılar. Bakın efendiler, bu istemin yolu çok yanlıştır, lütfen kendinize gelin. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Beşinci olan Trabzonspor takımı bir tek Okay’ı kaybetti. Adam gibi bir hocası olsaydı şayet üçüncü bile olabilirdi.

HANİ DENİZ BİTMİŞTİ?

Şimdi gerçekleri konuşalım, hani kulübün uçurumun kenarına geldiği için bir liraya dahi ihtiyacı vardı? El açılıp para toplandığından
dolayı pahalı transferler yerine öze dönmekten başka çareniz kalmamıştı. Hani deniz bitmişti, kara görünmüştü? 3 yıl kim bilir
belki de 5 yıl şampiyonluğun Ş’si bile konuşulmayacaktı. Camia sabredip kendi değerlerine değer verilmesini ısrarla istemediniz mi?

Eskiden olduğu gibi sabrın sonu selamet olmayacak mıydı? Dolayısıyla gümbür gümbür şampiyonluklar gelecekti. Hani  Trabzonspor’un bordo-mavili forması bile tek başına dördüncü olur'da birleşmemiş miydiniz? Bir de 'Gençlerle takviyeli bu kadro yine yarışın içerisinde olur' dememiş miydiniz? Buna inananlar, sizler neden çark ettiniz? Söylemleri ile eylemleri neden birbirini tutmuyor?


GURURLARIYLA OYNAMAYIN

Bakın beyler, şu altyapı bu kadar lüzumsuz ise kapatın gitsin. Hem başarıyı uzakta aramayalım, kendi çocuğumuza inanalım diyeceksiniz. Hem de nereden baksanız bir takım sayısı tutarında oyuncu transferi talep edeceksiniz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? O kampa getirdiğiniz veya burada kalan o ulvi formaya aday oyuncuların günahı ne? Bu çocukların lütfen gururlarıyla oynamayın. Oynamak isteyenlere de müsaade etmeyin. Bu takım artık pansuman tedavilerden bıktı.

Hem hodri meydan diyeceksiniz, formayı hak eden giyecek diyeceksiniz, sonra da hocanız bunun tersini söyleyecek. 

Sizlere inanıyoruz dedik, güveniyoruz dedik, yolunuz doğrudur dedik, zararın neresinden dönerseniz kardık dedik, buna da şehir
halinde mecburuz dedik, başarı diledik, yanınızdayız dedik ama daha maçlar başlamadan mide bulandıran işler yapmaya başladınız
vesselam!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap