SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Bu hocayla yol bitmez

Bu hocayla yol bitmez

20 Ağustos 2018 Pazartesi - 09:28








Çaykur Rizespor ilk haftanın tekrarını dün akşam bu sefer Manisa’da yaşadı. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa karşısında 2-0 öne
geçen Rizespor avantajını kullanamamış ve maçtan 3-2 yenik ayrılmıştı. Bu sefer ise Akhisar karşısında öne geçen Yeşil- Mavililer, üstelik rakibi 10 kişi kalmasına rağmen maçtan 1 puanla ayrıldı.

Hadi yenen gol de kaleci Gökhan’ın hatasını anlarım da, peki oyunu okuyamayan, oyuncu değişikliğinde geç kalan ve yanlış tercihler kullanan İbrahim Üzülmez’e ne demeli. Rakip 10 kişi kalmış, 65 dakika geçmiş, fakat oyuna, oyuncu değişikliği anlamında bir müdahale gelmiyor. 66. dakikada golü yiyen Üzülmez, sonrasında ise yedek kulübesine saldırıyor.

3. OYUNCU YASAK MI?

Dakika 80 ve 85’te iki değişiklik geliyor. Forvet bölgesinde ağır kalan Vedat’ı almak yerine Umar’ı alıyor bir de kenara. Vallahi Üzülmez’i anlamak mümkün değil. Bu oyun anlayışı ve oyuncu tercihleri ile biz çok daha böyle kaçanlara yanarız. 2 haftada Teknik Direktör Üzülmez’in hatalarından dolayı 5 puan kaçtı. Önce aldığımız Kasımpaşa maçını verdik, sonra da farka gidebileceğimiz
Akhisar maçını berabere tamamladık. Bu lig böyle gitmez. Üzülmez ile bu yol bitmez...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap