SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Bizi kimi yeneceğiz?

Bizi kimi yeneceğiz?

18 Eylül 2016 Pazar - 10:20








BİZ KİMİ

YENECEĞİZ?

Trabzonspor Alanya’ya karşı muhakkak 3 puan alıp moral düzeltmek için sahaya çıkmıştı.

Sol tarafta İbanez’i, ortada da Aytaç’ı kadroya katarak oyuna başlayan Ersun Yanal geçen haftadan üç değişiklik yaparak maça başladı. Orta sahada Mehmet Ekici,Bero, Aytaç, hücumda ise Suk’la sahaya çıkan Yanal ve ekibi ilk yarıda biraz daha derli toplu oynayarak bir iki pozisyona ancak girebildi.

Mehmet Ekici’nin pasında Suk’un kaçırdığı golün dışında bir pozisyon yoktu.Mustafa Yumlu’ya yapılan harekete hakem penaltı verebilirdi. İlk yarıda Alanya orta sahayı daha kalabalık tutsa da Trabzonspor  topa daha fazla sahip olan taraftı.


Mehmet Ekici’nin cılız şutundan sonra Bero’nun pozisyonunu da kaleci çıkardı.Alanyaspor’un da ilk yarıda doğru dürüst pozisyonu yoktu ve bu yarı bu şekilde sonuçlandı.

Herkes ikinci yarıda Trabzonspor’un daha atak ve golü bulmak için oynayacağını düşünürken tam tersi oldu. Alanyaspor önde yabancı ve iyi niyetli oyuncuları ile Trabzonspor’a çok zorlu anlar yaşattı.

Bunlara orta sahada Emre ve Deniz de katılınca hakimiyet Alanyaspor’un eline geçti. Emre’nin attığı güzel şutla 1-0 öne geçen Alanyaspor yine baskısını arttırdı.Trabzonspor çıkışta kaptırdığı topla kalesinde ikinci golü gördü.

Trabzonspor oyuncu değişiklikleri ve çift santrafora rağmen doğru dürüst bir pozisyon bulamadı. Alanyaspor’un kaçırdığı iki üç tane daha net pozisyon var ki onları da kaleci Onur çıkardı.

Trabzonspor taraftarları olarak soruyoruz: Biz kimi yeneceğiz? Sabır, sabır da nereye kadar? Biz hep hikaye dinliyoruz. Aslında Trabzonspor’un oyuncuları bu kadar kalitesiz değil. Ben sporseverlere şaşırıyorum. Trabzonspor taraftarına da şaşırıyorum. Mesela Osmanlı’nın Trabzonspor’u yenmesi normalmiş şeklindeki yazılar beni hayrete düşürüyor.Bu kıstaslar rezil kıstaslardır. Bu takımın çok daha iyi oyunlar oynayacağına inanıyorum. Yanlışlığın nerede olduğunu başkan ve ekibi artık görsün.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap