SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Biz dedik biz dinledik

Biz dedik biz dinledik

22 Kasım 2018 Perşembe - 09:49








Hani bu günahkar basın var ya, hani işine geldiği zaman birilerinin suçlamayı adet edindiği bu günahkar basın var ya, aslında hep doğruları söyler, birilerinin işine gelmez suçlarlar. İşte bu basın Kavakmeydan’ın ortasına eski futbol sahasının içerisine yeşil alanı imara açarak 2006 yılında Kızılay Kan Merkezi yapmak isteyen Trabzon Belediyesi’nin CHP ve AKP’li meclis üyelerine direnip zamanın Mimarlar Odası Başkanı Salih Akyüz’ü göreve davet ederek o alanın katledilmesini önlemişti. Ve Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı karşısına Kızılay’ı göndermiş, tarihi Numune Hastanesi’nin bahçesine 6 katlı İl Sağlık Müdürlüğü binası yapılmasını önlemiş, yıkılmaya yüz tutan eski Sağlık Koleji binasına İl Sağlık Müdürlüğünün taşınmasını sağlamıştır.

İşte bu yerel basın Ortahisar ilçesi kurulurken “Gelin şehrin merkezindeki tarihi hükümet konağını Ortahisar Kaymakamlığı yapalım, şehrin kalbi burada atsın” demiş. Sonra da “Atatürk Alanı’ndaki eski belediye binasını Ortahisar Belediye binası yapalım. Bu devlete de bu millete de daha fazla külfet getirmeyelim” diye eklemişizdir. Yetmemiş “Eğer siz Atatürk Alanı’ndaki binaya sığmazsanız Suat Hacısalihoğlu ve Mehmet Cirav ile bir araya gelin, TTSO binasını alın, onlara Çimenli’deki 3300 metre² arazinizi verin, TOBB sırasıyla onlar kendi binasını yapsınlar.

Siz mevcut TTSO binasını Ortahisar Belediye binası önündeki alanı komple park bahçe yapın, şehre apayrı bir vizyon kazandırın” demişiz. Bu talepleri bu millet adına yazdık, çizdik. Yetkili makamlara bizzat ilettik. Sonuç mu? Orada 38 trilyona bir belediye binası, 18 trilyona kaymakamlık binası yapıldı. TOKİ’den 20 yıl vade ile arazisi satın alındı ve İlbank’a 10 yıl borçlanıldı. Çok güzel oldu diyen 10 kişi var mı? Kesinlikle yok. Dedik ya biz dedik biz dinledik. Şimdi yazıyoruz ya, inanın suçlu yine kesin biziz!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap