SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Başkan bu işe alet olmaz

Başkan bu işe alet olmaz

22 Aralık 2017 Cuma - 08:17








Şoförler Odası seçimleri yaklaşırken adaylar bir bir sahne almaya başladı.

Adaylardan Ömer Hakan Usta seçimlere en erken hazırlanan isim. Aylardır sahada çalışmalarını ve projelerini anlatan Usta’ya inanılmaz bir sevgi var. Bu sevgiye layık olmak için gece gündüz çalışıyor. Şoför esnafının sorunlarını en iyi tespit eden Usta’nın sektöre yeni bir heyecan vereceği kuşkusuz. 

Bir iki gündür kamuoyundaki görüş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun mevcut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş’ı desteklediği yönünde. Gümrükçüoğlu’na yakın isimlere bu işin aslını sorduğumda kesinlikle "Böyle bir şey yok. Sayın Başkan Trabzon’u ilgilendiren her kurum ve kuruluşa kayıtsız kalmaz ve davetlere de icabet eder. Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş'ın verdiği yemeğe Sayın Gümrükçüoğlu da katılmıştır. Kesinlikle davete icabet etmiştir. Bu katılımından dolayı başkan Gümrükçüoğlu Altuntaş’ı destekliyor sonucu çıkmaz. Bunu dile getiren de doğru konuşmuyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Trabzon’u ilgilendiren şahıs ve kurumlara, başkanlara aynı mesafede durmuştur, durmaktadır" dediler.

İşte aldığımız bu açıklamadan sonra kimin ne dediği önemli değil. Herkes her şeyi diyebilir. Seçim stratejisi olarak bunu kullanmak isteyenler olabilir ama şu bilinmeli ki şoför esnafı neyin ne olduğunu gayet iyi bilir. Oy verirken bu işlere değil plan projeye bakar. Benden söylemesi!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap