SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > BAKANLAR KURULU

BAKANLAR KURULU

11 Temmuz 2018 Çarşamba - 09:23








Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bakanlar kurulu açıkladı. 4 Trabzonlu 1 Ordulu hemşehrimiz yeni Türkiye adına görev üstlenecekler. Yeni oluşturulan bakanlar kurulu umarım bu değişim milletle siyasetin kopuşu, bakanlıklarla halkın arasına set çekilmesine neden olmaz. Trabzonlu bakanların avantajını kent olarak daha fazla hissetme dileği ile yeni bakanlar kuruluna başarılar diliyorum.

Erdoğan’ın bakanlar kurulu ataması ile iş bitmedi, şimdi 80’in üzerinde Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında atamalar yapacak. YÖK, Diyanet, Sayıştay, MİT gibi bütün kurumlarda yeniden yapılanmaya gidilecek şimdiden bu değişimlere hazır olun. Dilerim bu değişimler hazineye artı yük getirmez.

OHAL 28 TEMMUZ’DA

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili değişimler sürerken 18 Temmuz’da da Olağan Üstü Hal’in kalkması bekleniyor. Bundan sonra yaşanacaklar önemli. Devletin en üst kademesinin yetkilerini yerelde kullananlar bundan sonra nasıl bir adım atacağı merak ediliyor. Normale dönüşe kim uyum sağladı hep birlikte takip edeceğiz. Bundan sonraki süreçte yeni sisteme ayak uyduracak adımları kimler atacak, kimlerin nefesi yetmeyecek yaşayıp göreceğiz.

TREN KAZASI


Tekirdağ’da meydana gelen tren kazasında 24 kişinin ölümü yüreklerimize kor alev gibi düştü. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçiş törenlerinin gölgesinde kalan bu kaza ile ilgili dilerim gereken yapılır. Olay 2 makiniste yıkılmaz. O rayları döşeyenlere, kullanım izni verenlere hesap sorulur. Buna da pek fazla inancım yok. Çünkü millet olarak böyle acı veren olayları çok çabuk unutur olduk.

TRABZON BOTANİK

Büyükşehir Belediyesi botanik bahçesini şehre kazandırmak için yoğun mesai yapıyor. Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önderliğinde bütün ekipler seferber olarak botanik bahçesinin son rötuşlarını yapıyor. Önceki günde tanıtımı yapıldı.

Kim ne derse desin Trabzon nefes alacağı bir alana sahip oldu. Önümüzdeki zaman diliminde çok daha farklı bir görünüme sahip olacak botanik bahçesine geleceğin mirası olarak herkesi sahip çıkmalı.  Umarım Avni Aker’in bulunduğu alanda aynı şekilde kente nefes aldıracak bir proje ile hizmete sunulur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap