SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > AYTEKİN ŞENLİKOĞLU

AYTEKİN ŞENLİKOĞLU

17 Nisan 2018 Salı - 07:05








AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, eski il başkanı merhum Ali Tütüncü’nün ardından atamayla getirildiği görevini yapılan kongre ile seçilmiş olarak sürdürüyor. Sayın Şenlikoğlu, siyasetin inişli çıkışlı yollarında sabırla ve inanarak yürümeye devam etmiş, asla partisinin ve liderinin çizgisinden sapmamış bir görev adamı olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı kongreyle yeniden seçilerek göreve devam eden Şenlikoğlu, Giresun ve siyaset anlamında büyük kazançtır. Her kesimin saygı duyacağı ve herkese saygılı kişiliğiyle AK Parti'nin 2019 hedefleri için en doğru seçimdi. Giresun’da AK Parti'yi toparlayacak, küskünlükleri ortadan kaldıracak ve birlikteliği yeniden tesis edebilecek bir isim olan Sayın Şenlikoğlu, tam bir görev ve dava adamı. Partinin temel taşlarındandır.

Sayın Şenlikoğlu, göreve geldikten hemen sonra parti içi birlikteliği sağlama ve her kesimi kucaklaşma işini başarıyla tamamlamış, AK Parti’nin, 2019’da yapılacak tüm seçimlerden başarıyla çıkmasını sağlayacak bütünleşmeyle yoluna yoluna durmaksızın devam etmesini sağlamıştır. Bunun yanında özellikle Giresun’daki en büyük hedefleri olan yerel seçimlere odaklanarak CHP’li Belediye Başkanı Sayın Kerim Aksu’yu yakın takibe ve markaja almıştır. Belediyenin tüm adımlarını yakından takip eden Başkan Şenlikoğlu, imardan, bütçeye, tüm çalışmalarını yakından takibe aldığı Başkan Aksu’ya her daim hesap sorarak yakın takibini sürdürmektedir.

Partisinin yeni yönetim kurulunu tanıttığı basın toplantısında da bu konuya ağırlık veren Başkan Şenlikoğlu, “Giresun Belediyesi'nin 116 milyon lira borcu var. Bunun 50 milyon lirasını 6 ay içinde ödemeleri şart, bu borçları hangi hizmetler için yaptığını kamuoyuna açıklasın” diye konuştu.

Belediye Başkanı Aksu’nun bu borcu hangi yatırımlara yaptığını açıklamasının gerektiğini de belirten Şenlikoğlu, “Giresun’da 2014 yılındaki yol ağı merkezde ne kadardı, 2018'de yol ağı ne oldu? Yol ağında artma mı var, eksilme mi? Giresun’da ciddi trafik sorunu var, buna karşılık belediye yeni yollar açmamış mevcut yolları kapatmış mıdır? Bunların nedeni CHP’li belediyenin şehri iyi yönetememesidir. Trafik sorununu çözeceğim dedi. Giresun’da kaleye asansör ve teleferik yapacağım dedi, kültür merkezi vaadi vardı ne oldu? Bir belediye başkanı 4 yılda bir şey yapmayıp hala yazışmalara sığınıyorsa bunun sorgulanması lazım. 9 yıllık geçen sürede belediye fiyaskodur” diye konuşarak, yerel seçimlere kadar Sayın Aksu’yu epey bir zorlayacağa benziyor.


Çünkü, AK Parti Giresun’da iki dönemdir kaybettiği belediye başkanlığını artık geri almak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap